reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny!
Pytanko mam Jeśli cykle mam regularne 30 dni to czy owu też mam regularnie ? Czy może się zdarzyć tak że miałam wcześniej? Zaznaczę że nigdy nie robiłam testu owu, liczyłam raczej z internetowym kalkulatorem dni płodnych. No i tak mi wyszło że owu mam 24/25 i @ ma przyjść 7.01.
Ja przy cyklach 29 dni, bylam u ginekologa na monitoringu równo w połowie cyklu i lekarz powiedział ze z tego co widzi owulacja za dwa lub trzy dni więc nie zawsze jest to w połowie cyklu, ale równo 14 dni po wizycie dostałam @.

Aj przestan nakrecac sie obcymi osobami. Sluchaj meza, bo madry. Ja na starcie sie bardzo cieszylam, ze bede sie starala o dziecko. Nie mozesz ciagle.o tym myslec, bo glowa jest bardzo wazna, tym bardziej ze dobre wyniki. Dlatego wlasnie tak latwo wychodzi kiedy sie akurat nie chce.
Oj jak
Karma wraca [emoji16]
Ja życzę tej osobie szczęścia, ale nie chce już mieć z nią kontaktu... W wielu chwilach wspierałam i podnosilam na duchu, powtarzałam że się uda, chociaż bolało strasznie jak mówiła, że zobacze co to znaczy mieć problemy bo na pewno też coś mam... Paradoksalnie stała się dowodem na to, że w końcu się udaje...

Dziewczyny zastanawia mnie jedno, patrzyłam na wątek wrześniowy i tam dziewczyny mają już betę trzycyfrową a są jeszcze niektóre przed okresem [emoji848]

Ja pierwszy zawsze robilam w terminie @
Z tym, że jestem po odstawieniu tabletek 2 cykl i mój zeszły cykl trwał 52 dni... Przed tabsami cykle trwały ok 30-33 dni. Apka w telefonie liczy mi @ na 9 stycznia... Bo 9 grudnia była poprzednia... Ale czy to miarodajne... Chociaż patrząc na termin owu to tak by wypadało...

reklama
Dziewczyny zastanawia mnie jedno, patrzyłam na wątek wrześniowy i tam dziewczyny mają już betę trzycyfrową a są jeszcze niektóre przed okresem [emoji848]
A to chyba zależy od długości cyklu i ile trwało zagniezdzanie jajeczka jeśli jednej jajeczko szybciej się umosciło np.w ciągu 7 dni to szybciej beta urosła niż tej kobitce u której zagnieżdzenie trwało 12 dni. Tak mi się wydaje ale może reszta dziewczyn będzie wiedziała lepiej

Do góry