reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Z tym, że jestem po odstawieniu tabletek 2 cykl i mój zeszły cykl trwał 52 dni... Przed tabsami cykle trwały ok 30-33 dni. Apka w telefonie liczy mi @ na 9 stycznia... Bo 9 grudnia była poprzednia... Ale czy to miarodajne... Chociaż patrząc na termin owu to tak by wypadało...

Nie wiesz kiedy byla owu. Zrob test wtedy kiedy pokazuje @

reklama
Dziewczyny zastanawia mnie jedno, patrzyłam na wątek wrześniowy i tam dziewczyny mają już betę trzycyfrową a są jeszcze niektóre przed okresem [emoji848]

Maja pewnie jakies dlugie bardzo cykle. Ja przy 28 dniowym owu.momitoring 14 dzien. Mialam 2 dni po @ bete 42.

Nie wiesz kiedy byla owu. Zrob test wtedy kiedy pokazuje @
Wiesz... Wszystko wskazuje że owu była w te dni (śluz, ból jajnika). Do tej pory zawsze tak mnie bolało podczas owulacji. Kiedyś poszłam nawet do giną z tym, to po USG powiedział że pęcherzyk lada chwila pęknie i będzie owu. Chociaż caly czas się uczę słuchać swojego ciała.

Wiesz... Wszystko wskazuje że owu była w te dni (śluz, ból jajnika). Do tej pory zawsze tak mnie bolało podczas owulacji. Kiedyś poszłam nawet do giną z tym, to po USG powiedział że pęcherzyk lada chwila pęknie i będzie owu. Chociaż caly czas się uczę słuchać swojego ciała.

Ok jesli potrafisz tak ocenic to super. Ja nigdy nie mialam objawow owulacji.

Ok jesli potrafisz tak ocenic to super. Ja nigdy nie mialam objawow owulacji.
Ale powiem Ci, że od wczoraj dzięki forum dowiedziałam się wielu rzeczy o których pojęcia nie miałam. Doświadczenie i wiedzą innych to naprawdę skarb. No i kto tak nie zrozumie jak inne kobitki które się starają

Ale powiem Ci, że od wczoraj dzięki forum dowiedziałam się wielu rzeczy o których pojęcia nie miałam. Doświadczenie i wiedzą innych to naprawdę skarb. No i kto tak nie zrozumie jak inne kobitki które się starają

Ja dopiero jak sie dowiedzialam tych wszystkich rzeczy to.sobie zdalam.sprawe jak mi sie dobrze zylo w blogiej nieswiadomosci haha ;)

reklama
Do góry