reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Mnie denerwują jeszcze teksty innych. Nikt nie wie, że się staramy o trzecie i ciągle mówią "dzieci cię uwielbiają moglibyscie mieć 3" albo coś podobnego. A mnie to przygnebia bo my chcemy a nie wychodzi.

Mnie denerwują jeszcze teksty innych. Nikt nie wie, że się staramy o trzecie i ciągle mówią "dzieci cię uwielbiają moglibyscie mieć 3" albo coś podobnego. A mnie to przygnebia bo my chcemy a nie wychodzi.
Jak ja dobrze to znam. A najbardziej mnie wkurza jak mówią: masz dwóch synów to teraz musi być dziewczynka. A jak będzie chłopak to mówią: ale pech np. Koszmar!

Jak tam dziewczynki gdzie spędzacie Sylwestra?
Ja właśnie rządzę w kuchni i przygotowuje pyszności.
Choć ruszamy na Rynek we Wrocławiu to wrócimy i będziemy się domówkowac8-):)
Domóweczka sam na sam z mężem [emoji173] ale żarcia naszykowane jak na porzadną bibe [emoji16] wlasnie wrocilam z zakupow i wstawiam goloneczke

Wszystkie chyba przez to przechodzimy. Ja non stop słyszę macie juz córkę to teraz syn, to kiedy parka itp.
@Migdalove ja w twoim wieku ostatnia rzeczą o jakiej bym pomyślała to ciąża wiec duzy szacun ! Bo z tego co pamiętam masz 21? Na pewno niedlugo wam sie uda :*

@Sylwcia35 a będziecie robić jakieś badania nasienia?

Jak ja dobrze to znam. A najbardziej mnie wkurza jak mówią: masz dwóch synów to teraz musi być dziewczynka. A jak będzie chłopak to mówią: ale pech np. Koszmar!
No to ja od nielicznych osób, przed którymi się wygadaliśmy usłyszeliśmy: Oszalałaś, znowu pieluchy słoiczki. Masz odchowane dzieci za zacznij korzystać z życia !! Traktują moją decyzję jak obłąkanie. Więc już nic nikomu nie mówię. Nawet najbliższym. Mam może 3 dzieci ale z obecnym mężem to byłoby 2 (dwójka jest z poprzedniego związku). Kochamy wszystkie bardzo ale chcielibyśmy mieć 2 z krwi i kości nasze... Nie wszyscy to jednak pojmują :(

Ostatnia edycja:
No to ja od nielicznych osób, przed którymi się wyglądaliśmy usłyszeliśmy: Oszalałaś, znowu pieluchy słoiczki. Masz odchowane dzieci za zacznij korzystać z życia !! Traktują moją decyzję jak obłąkanie. Więc już nic nikomu nie mówię. Nawet najbliższym. Mam może 3 dzieci ale z obecnym mężem to byłoby 2 (dwójka jest z poprzedniego związku). Kochamy wszystkie bardzo ale chcielibyśmy mieć 2 z krwi i kości nasze... Nie wszyscy to jednak pojmują :(
No u mnie wie tylko kilka koleżanek, które wiem, że nie będą gadać.

No to ja od nielicznych osób, przed którymi się wyglądaliśmy usłyszeliśmy: Oszalałaś, znowu pieluchy słoiczki. Masz odchowane dzieci za zacznij korzystać z życia !! Traktują moją decyzję jak obłąkanie. Więc już nic nikomu nie mówię. Nawet najbliższym. Mam może 3 dzieci ale z obecnym mężem to byłoby 2 (dwójka jest z poprzedniego związku). Kochamy wszystkie bardzo ale chcielibyśmy mieć 2 z krwi i kości nasze... Nie wszyscy to jednak pojmują :(
Najważniejsze ze wy macie wspólny front w tej kwestii i mocno wam kibicuję żeby sie udało !

reklama
Do góry