flor87
Fanka BB :)
Przykro :-(I @ u mnie się zaczęła rozkręcać. :/ rozpoczęliśmy 8cykl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro :-(I @ u mnie się zaczęła rozkręcać. :/ rozpoczęliśmy 8cykl.
Ja miewam pobolewania w dole brzucha i czasem zakluje mnie jajnik, ale nie przejmuje sie tym za bardzo bo jak jestem zajęta i coś robię to nic mi nie jest. Tylko jak sie poloze na kanapie to nagle cos czuję, więc to raczej wyimaginowane objawy heheJa 9.01. ja w tym cyklu nic - jak nigdy nie czuję. Zawsze wszystkie objawy "urojonej ciąży" a tym razem jakby nic w środku się nie działo. Tylko senna jestem ale to po luteinie [emoji52]. A Ciebie to faktycznie mógł jakiś wirus dopaść...
My jedziemy do znajomych do Wyszkowa, posiadowka zwykla, bez wiekszej imprezy. Ale na takie cos właśnie mam w tym roku ochotęJak tam dziewczynki gdzie spędzacie Sylwestra?
Ja właśnie rządzę w kuchni i przygotowuje pyszności.
Choć ruszamy na Rynek we Wrocławiu to wrócimy i będziemy się domówkowac
My domówka z przyjaciółmi jak co roku. Mam nadzieję że za rok będę zmuszona im odmówić bo będzie nas więcej i maleństwo będzie maleńkieJak tam dziewczynki gdzie spędzacie Sylwestra?
Ja właśnie rządzę w kuchni i przygotowuje pyszności.
Choć ruszamy na Rynek we Wrocławiu to wrócimy i będziemy się domówkowac
Póki nie ma @trzeba mieć nadziejęU mnie brak objawów na @ ale i na ciążę brak a ma być za 3 dni.. I tak pewnie nic z tego [emoji52]
Może brak objawów to dobry objawJa miewam pobolewania w dole brzucha i czasem zakluje mnie jajnik, ale nie przejmuje sie tym za bardzo bo jak jestem zajęta i coś robię to nic mi nie jest. Tylko jak sie poloze na kanapie to nagle cos czuję, więc to raczej wyimaginowane objawy hehe
Też mi sie to marzy..i zobaczysz że tak będziemy pisać za rokMy domówka z przyjaciółmi jak co roku. Mam nadzieję że za rok będę zmuszona im odmówić bo będzie nas więcej i maleństwo będzie maleńkie
Wspominać i pisać "A nie mówiłam [emoji16]"Też mi sie to marzy..i zobaczysz że tak będziemy pisać za rok