reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Już wiem. To walczymy Kochana ! Raźniej będzie :)
Walcze 4 cykl. Pol roku po ostawieniu tabsow branych kilkanascie lat. Cudem dostałam @ po takim czasie.
Dziś 6dc wiec od jutra zacznie sie hehehe
Mam juz kpl wszystkich badan. Perfect. Wiec strasznie optymistycznie mnie to nastawia że potrzebny już tylko czas i ten jeden waleczny z tych 45mln hahaha

reklama
Walcze 4 cykl. Pol roku po ostawieniu tabsow branych kilkanascie lat. Cudem dostałam @ po takim czasie.
Dziś 6dc wiec od jutra zacznie sie hehehe
Mam juz kpl wszystkich badan. Perfect. Wiec strasznie optymistycznie mnie to nastawia że potrzebny już tylko czas i ten jeden waleczny z tych 45mln hahaha
Ja od czerwca ale tak z badaniami i pilnowaniem temperatury to od września. U mnie tsh było niby w normie ale na ciążę za wysokie ale tym już zajmuje się Pani Endokrynolog. U mnie dziś 19 dc i pozostaje czekać na testowanie. Najdłuższy czas......

Ja od czerwca ale tak z badaniami i pilnowaniem temperatury to od września. U mnie tsh było niby w normie ale na ciążę za wysokie ale tym już zajmuje się Pani Endokrynolog. U mnie dziś 19 dc i pozostaje czekać na testowanie. Najdłuższy czas......
Oj straszne są te dni po owu.
U mnie kolejna@ przypada na 20.01 wiec juz zapewne od 10.01 bede na łeb dostawać hahaha dobrze że pracy w huk to moze nie bede myslała 24/7

Mój mąż też już chory. Łazi i się smarka, kaszle. Zrobiłam syrop z miodu, cytryny, czosnku i przegotowanej wody. Mi pomógł, może i jemu pomoże bo już 4 dzień @ i zaraz rozpoczniemy starania. Kupiłam w końcu porządny termometr, testy owulacyjne też przyszły także jestem dobrej myśli. W tym miesiącu mamy dwie próby. Jeśli nie wyjdzie to chowam te wszystkie wspomagacze i odpuszczam ;)

Mnie też coś dzisiaj bierze, gardło czuje i chyrchlam. Przyjechaliśmy wczoraj na Śląsk do mojej przyszłej szwagierki i albo w pociągu podlapalam jakieś zarazki, albo mnie ta deszczowa pogoda dowalila. Modle się tylko żeby mnie jutro na sylwestra nie rozlozylo bardziej :( A tak sie dobrze trzymałam przez cala jesien bez żadnych chorobsk.

Mnie też coś dzisiaj bierze, gardło czuje i chyrchlam. Przyjechaliśmy wczoraj na Śląsk do mojej przyszłej szwagierki i albo w pociągu podlapalam jakieś zarazki, albo mnie ta deszczowa pogoda dowalila. Modle się tylko żeby mnie jutro na sylwestra nie rozlozylo bardziej :( A tak sie dobrze trzymałam przez cala jesien bez żadnych chorobsk.
Krąży jakieś dziadostwo w powietrzu :/

Mnie moja "grypa" już minęła, ale plecy mnie bolą lędźwie okropnie i doszedł mega ból taki @.
@doomi03 to od naszego pięknego śląskiego powietrza pewnie :p

Ja wam powiem, że z jednej strony te czekanie od owu do @ jest najgorsze ale z drugiej to moment kiedy zawsze mam nadzeję, że się udało więc czasami ta niewiedza jest lepsza niż wiedza że znowu nic, przynajmniej dla mnie.

reklama
Do góry