Akacha
Fanka BB :)
Ech, przykro mi ja dziś 20dc i jakoś czuje, że nic z tegoI @ u mnie się zaczęła rozkręcać. :/ rozpoczęliśmy 8cykl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech, przykro mi ja dziś 20dc i jakoś czuje, że nic z tegoI @ u mnie się zaczęła rozkręcać. :/ rozpoczęliśmy 8cykl.
U mnie 19 dc i żadnych sygnałów. A kiedy powinnaś mieć @ ?Ech, przykro mi ja dziś 20dc i jakoś czuje, że nic z tego
Ja tam lubie śniadania typu owsianka albo naturalny jogurt z musli. Omlet z owocami. Można kombinować do woli bez pieczywa. PolecamWłaśnie, z obiadami byłoby w miarę ok, ale ze śniadaniem miałabym mega problem żeby wykombinowac coś na szybko bez pieczywa
Powinnam mieć @ jakos 08/09.01. A Ty? Wczoraj cały dzien bolal żołądek a potem całą noc rzygalam. Jakas jelitowka.U mnie 19 dc i żadnych sygnałów. A kiedy powinnaś mieć @ ?
Owsianki nie cierpię brr, ale jogurt z musli - mniamJa tam lubie śniadania typu owsianka albo naturalny jogurt z musli. Omlet z owocami. Można kombinować do woli bez pieczywa. Polecam
Ojjjjj nie zazdroszcze. Mialam raz w życiu grype żołądkowa i nikomu nie życze mieć tego cholernego wirusa.. z jednej i drugiej strony leci (sorry za okreslenie) hehe.A ja mam chyba jakas grypę żołądkową. Rzygam jak kot
Dziś już lepiej ale w nocy to tak jak pisałaś, z jednej i drugiej strony na raz. Ja jakos jestem na to podatna bo mam regularnie raz na rokOjjjjj nie zazdroszcze. Mialam raz w życiu grype żołądkowa i nikomu nie życze mieć tego cholernego wirusa.. z jednej i drugiej strony leci (sorry za okreslenie) hehe.
Chociaż do dziś coś przeszlo @Akacha ?
Ja 9.01. ja w tym cyklu nic - jak nigdy nie czuję. Zawsze wszystkie objawy "urojonej ciąży" a tym razem jakby nic w środku się nie działo. Tylko senna jestem ale to po luteinie [emoji52]. A Ciebie to faktycznie mógł jakiś wirus dopaść...Powinnam mieć @ jakos 08/09.01. A Ty? Wczoraj cały dzien bolal żołądek a potem całą noc rzygalam. Jakas jelitowka.
A co trzeba zrobić by być dopisanym?A ja przypominam, że na pierwszej stronie wątku znajduje się tabelka do której mogę was dopisać. Dodatkowo pod tabelką znajdują się przydatne artykuły.
Łooooo matko! Nie zazdroszczeDziś już lepiej ale w nocy to tak jak pisałaś, z jednej i drugiej strony na raz. Ja jakos jestem na to podatna bo mam regularnie raz na rok