reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Tez tak mam jak czegoś bardzo chce [emoji52][emoji23]
I najlepiej żeby to było już teraz zaraz [emoji23][emoji28]
Brakuje mi cierpliwości ale połowa kobiet jej nie ma [emoji28][emoji28]

No to przybijam piątkę :p ja z tych bardzo niecierpliwych, chociaż te cztery cykle długie już trochę mnie przystopowały z tą nadgorliwością i jak tylko myślę, że teraz będzie lepiej to ostatni tydzień do @ istne szaleństwo myśli i objawów :p

reklama
Hmmm coś jakby delikatnie było widać, najlepiej będzie jak zrobisz jeszcze z innej firmy albo najlepiej dwa :p
Zrobię na pewno. Tu wrzucę jeszcze jedno, ale podkręcone w programie

Załączniki

• IMG_20181228_174006.jpg
    IMG_20181228_174006.jpg
    782,2 KB · Wyświetleń: 124
Ja już mam oczywiście śluz jak w pierwszej ciaży, kłuje mnie w podbrzuszu co jakiś czas, cycki mam wrażliwe (czego nigdy nie miałam nawet przez calą pierwszą ciążę) :D
Teraz tylko czekać aż wymyślę sobie wymioty i ciąża urojona jak z obrazka :D

Ja już mam oczywiście śluz jak w pierwszej ciaży, kłuje mnie w podbrzuszu co jakiś czas, cycki mam wrażliwe (czego nigdy nie miałam nawet przez calą pierwszą ciążę) :D
Teraz tylko czekać aż wymyślę sobie wymioty i ciąża urojona jak z obrazka :D
W wmawianiu sobie ciąży jestem mistrzynią ;)
Odebrałam wyniki hormonów tarczycy - na szczęście ok, anemia też już prawie wyleczona - droga do starań wolna :D

@SalsaPL Właśnie nie wiem jak, ale podobno to najlepiej działa [emoji14]Zobaczycie jak ja będę świrować za 3 tygodnie [emoji14]

@Ladym00n ja bym poczekała do pn... Na spokojnie zrób test i jak coś wyjdzie to od razu leć na betę rano. O ile nie musisz od razu wdrożyć jakiegoś leczenia to kilka dni nic nie zmienią.
Hahahah dokladnie. W teorii to my lepsze od tych wszystkich lekarzy już jesteśmy hehe

Zaliczyłam dzis jeszcze jednego gin. Skonsultowałam wyniki.
Wsio ok :)
W pn mam sie stawic - zaczynamy monit jajeczkowania. Dzis jest 4dc i ma juz 10mm. Do tego czasu clo metoformax i kwas foliowy. Uffff

reklama
U mnie 51dc... Ciekawe kiedy dostanę @. Bolą mnie pachwiny, cały przód łona jakbym miała ekstra zakwasy, a brzuch na @ w ogóle nie boli...
No nawet nie wspominaj @. Wypluj i odpukaj. Bety potwierdzenia czekamy. Dzidzi czekamy. [emoji847][emoji8]

Do góry