reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja już wczoraj robiłam betę, ciąży nie ma. ;)
Buuuu. A to przepraszam widocznie przegapilam info. Troche nas tu duzo sie zrobilo i ciezko mi było wszystko nadrobić.
Ale nie dajemy sie. Staramy sie dalej [emoji847][emoji9][emoji8][emoji7][emoji16]

Coś czuje że zajdziesz lada moment
Tez bym tak bym chciala czuc ;) hehe
Ale jakos więcej optymizmu we mnie po tych dzisiejszych wizytach. Wyniki mojego- niczym byk rozpłodowy [emoji23][emoji23][emoji23] beke mielismy przy oddawaniu próbki co niemiara hehehe. 1.5h i wyniki. Teraz ta moja kolejna wizyta. 100 km dalej. Lekarze sie nie znają ;) wiec nie ma mowy o zmowie hehehe Wiem ze musi byc dobrze. Kwestia czilaltu odpowiedniego [emoji41][emoji41][emoji41]

No i gdyby nie Wy dziewczyny to by niejedna straciła nadzieję ;) bardzo miło jest mieć wsparcie i wiedzieć że nie jest się ze wszystkim samemu i można się wypytać, wyżalić i zostać zrozumianym :)
Ja mało sie udzielam ale uwielbiam was czytać. Dużo sie dowiedzialam i wogole jakoś tak raźniej w "kupie" sie starać. Raz sie wyzalic..raz sie pochwalic i tak jakos dzień bez wejscia na BB dniem straconym :p
Lubie was ;):);):);):)

Hej.
Ja melduję, że @ nie przyszła jeszcze ale na bank przyjdzie. Zrobi mi na złość i na weselu poleci. A już w drodze na slub jestem.
Uuuuuu to potancujesz. To sobota wesele..niedziela poprawiny a poniedziałek sylwester....o kurczaczek ale maraton 8-):o
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszla.✊

U mnie 51dc... Ciekawe kiedy dostanę @. Bolą mnie pachwiny, cały przód łona jakbym miała ekstra zakwasy, a brzuch na @ w ogóle nie boli...
Podziwiam za takie dlugie cykle.. dla mnie te 28 to jest długo i przy końcówce tykam jak bomba i mąż sie zastanawia kiedy wybuchne i nie zadziera ze mną..hehe. co na to lekarz jak mówisz o tak dlugich cyklach? Jaki mialas najdłuższy?

reklama
Ja wychowuje u siebie siostrę młodsza o 20 lat dopiero teraz w Toruniu stwierdzono u niej zespół FAS (alkoholowy zespół płodowy ) to jest nieuleczalne ... matka Piła bo nie wiedziała o ciąży do 1 miesiąca ... efekt taki ze moja siostra jest kompletnie zaburzona , do tego ma 14 lat a zachowuje się na 5 nigdy nie dorośnie [emoji18]

Ja tez wychowuje synka z Fas, niestety to nie jest tak, ze lampka wina nie wpływa. Często o tym dowiadują się mamy gdy dziecko idzie do szkoły, bo zaczynaja się problemy.
Nawet lampka wina może uszkodzić płód bo nie wiemy kiedy dochodzi do implantacji ani jak długo alkohol krąży w organizmie.

Do góry