reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Tez tak mam jak czegoś bardzo chce [emoji52][emoji23]
I najlepiej żeby to było już teraz zaraz [emoji23][emoji28]
Brakuje mi cierpliwości ale połowa kobiet jej nie ma [emoji28][emoji28]

No to przybijam piątkę :p ja z tych bardzo niecierpliwych, chociaż te cztery cykle długie już trochę mnie przystopowały z tą nadgorliwością i jak tylko myślę, że teraz będzie lepiej to ostatni tydzień do @ istne szaleństwo myśli i objawów :p

reklama
Hmmm coś jakby delikatnie było widać, najlepiej będzie jak zrobisz jeszcze z innej firmy albo najlepiej dwa :p
Zrobię na pewno. Tu wrzucę jeszcze jedno, ale podkręcone w programie

Załączniki

• IMG_20181228_174006.jpg
    IMG_20181228_174006.jpg
    782,2 KB · Wyświetleń: 128
Ja już mam oczywiście śluz jak w pierwszej ciaży, kłuje mnie w podbrzuszu co jakiś czas, cycki mam wrażliwe (czego nigdy nie miałam nawet przez calą pierwszą ciążę) :D
Teraz tylko czekać aż wymyślę sobie wymioty i ciąża urojona jak z obrazka :D

Ja już mam oczywiście śluz jak w pierwszej ciaży, kłuje mnie w podbrzuszu co jakiś czas, cycki mam wrażliwe (czego nigdy nie miałam nawet przez calą pierwszą ciążę) :D
Teraz tylko czekać aż wymyślę sobie wymioty i ciąża urojona jak z obrazka :D
W wmawianiu sobie ciąży jestem mistrzynią ;)
Odebrałam wyniki hormonów tarczycy - na szczęście ok, anemia też już prawie wyleczona - droga do starań wolna :D

@SalsaPL Właśnie nie wiem jak, ale podobno to najlepiej działa [emoji14]Zobaczycie jak ja będę świrować za 3 tygodnie [emoji14]

@Ladym00n ja bym poczekała do pn... Na spokojnie zrób test i jak coś wyjdzie to od razu leć na betę rano. O ile nie musisz od razu wdrożyć jakiegoś leczenia to kilka dni nic nie zmienią.
Hahahah dokladnie. W teorii to my lepsze od tych wszystkich lekarzy już jesteśmy hehe

Zaliczyłam dzis jeszcze jednego gin. Skonsultowałam wyniki.
Wsio ok :)
W pn mam sie stawic - zaczynamy monit jajeczkowania. Dzis jest 4dc i ma juz 10mm. Do tego czasu clo metoformax i kwas foliowy. Uffff

reklama
U mnie 51dc... Ciekawe kiedy dostanę @. Bolą mnie pachwiny, cały przód łona jakbym miała ekstra zakwasy, a brzuch na @ w ogóle nie boli...
No nawet nie wspominaj @. Wypluj i odpukaj. Bety potwierdzenia czekamy. Dzidzi czekamy. [emoji847][emoji8]

Do góry