Gosiu bardzo się cieszę że się wam udało ogromne kciuki za was i za fasolkę , teraz musi być dobrze bo nie fajnie to już u was było [emoji16][emoji3][emoji38][emoji11]Kusić może i kusi, ale nie dostanę się wcześniej. Póki się nic nie dzieje to sobie poczekam, a jak tylko coś zacznie mnie boleć czy zacznę plamić to ruszę na oddział. Jutro tą betę ogarnę, muszę w ogóle mieć potwierdzenie jakieś, że te hcg jest u mnie pozytywne.
reklama
1
174974
Gość
Co ma być to i tak będzie. Po prostu nie rozmyślam nad tym, co złego może się wydarzyć. Kciuki oczywiście się przydadzą.Gosiu bardzo się cieszę że się wam udało ogromne kciuki za was i za fasolkę , teraz musi być dobrze bo nie fajnie to już u was było [emoji16][emoji3][emoji38][emoji11]
Kochana teraz musi być dobrze dbajcie o siebie [emoji6]Co ma być to i tak będzie. Po prostu nie rozmyślam nad tym, co złego może się wydarzyć. Kciuki oczywiście się przydadzą.
Słońce dopiero doczytałam.. [emoji7] gratuuuluuujeeee [emoji7][emoji7][emoji8][emoji5][emoji847]Co ma być to i tak będzie. Po prostu nie rozmyślam nad tym, co złego może się wydarzyć. Kciuki oczywiście się przydadzą.
buterrfly
Fanka BB :)
No już lepiej widać teraz, dobrze, ze aparat ma coś takiego jak wzmacnianie barw, o czym przecież zapomniałam wcześńiej. Teraz widzicie?
Zobacz załącznik 928062
Gratuluję Ci, niespodziewany cud świąteczny! Oby teraz Wam się ułożyło
No to ja tez sie przyłącze do Was.
Staramy sie o drugie bobo 3 cykle ale przed staraniami jeden cykl 57 dni, potem 42, kolejny 41,a teraz mam 42dc i owulacje mialam dopiero w 39dc (mierze temp i wg obserwacji śluzu).
Testom owu nie wierze bo w poprzednim cyklu pozytywne wyszly i w 19dc i w 29 dc a ciąży z tego żadnej więc zaczęłam mierzyc temp.
Jestem zdziwiona ze ten cykl znowu bedzie mieć 50 dni ale co zrobić. @ na 04.01
A zeby bylo zabawniej zawsze mialam cykle 30 dni i z pierwsza corka zaszlam za pierwszym razem.
Badalam w tym mcu hormony wszysktie i tarczyce wszystko książkowo pieknie, usg prawidlowe i nie wiadomo skad te dlugie cykle.
Staramy sie niby 3 cykle a tak na prawde pół roku.
Mam nadzieje ze po nowym roku zobacze moje dwie kreseczki!
Staramy sie o drugie bobo 3 cykle ale przed staraniami jeden cykl 57 dni, potem 42, kolejny 41,a teraz mam 42dc i owulacje mialam dopiero w 39dc (mierze temp i wg obserwacji śluzu).
Testom owu nie wierze bo w poprzednim cyklu pozytywne wyszly i w 19dc i w 29 dc a ciąży z tego żadnej więc zaczęłam mierzyc temp.
A zeby bylo zabawniej zawsze mialam cykle 30 dni i z pierwsza corka zaszlam za pierwszym razem.
Badalam w tym mcu hormony wszysktie i tarczyce wszystko książkowo pieknie, usg prawidlowe i nie wiadomo skad te dlugie cykle.
1
174974
Gość
Hej! A konsultowałaś się u różnych lekarzy czy tylko u jednego? Ja przerobiłem 5 zanim postawiono diagnozę. I też niby wszystko super, i ręce rozkladali skąd takie cykle i objawy.No to ja tez sie przyłącze do Was.
Testom owu nie wierze bo w poprzednim cyklu pozytywne wyszly i w 19dc i w 29 dc a ciąży z tego żadnej [emoji14] więc zaczęłam mierzyc temp.
Hej! A konsultowałaś się u różnych lekarzy czy tylko u jednego? Ja przerobiłem 5 zanim postawiono diagnozę. I też niby wszystko super, i ręce rozkladali skąd takie cykle i objawy.
Na razie chodze do jednej. Dopiero w tym mcu zrobilam badania pierwsze no i wyszly bardzo dobrze wiec ten cykl chciałam spróbować jeszcze bez wspomagamia, a jeśli sie nie uda to po nowym roku chce umowic sie na monitoring cyklu. Balam sie ze mam problem z progesteronem bo tempka nie rosla i nie bylo skoku ale teraz zanotowalam bardzo ladny skok i owulacja wyglada na to ze byla 23.12 bo i śluz pasował i szyjka.
Najgorzej ze ja na kolejny cykl tyle czekam ale wiesz jak to jest. Wiec psychicznie czasami tez wysiadam ale teraz jestem jakoś pelna optymizmu
@Migdalove a jaka u ciebie byla diagnoza?
reklama
1
174974
Gość
Na razie chodze do jednej. Dopiero w tym mcu zrobilam badania pierwsze no i wyszly bardzo dobrze wiec ten cykl chciałam spróbować jeszcze bez wspomagamia, a jeśli sie nie uda to po nowym roku chce umowic sie na monitoring cyklu. Balam sie ze mam problem z progesteronem bo tempka nie rosla i nie bylo skoku ale teraz zanotowalam bardzo ladny skok i owulacja wyglada na to ze byla 23.12 bo i śluz pasował i szyjka.
Monitoring cyklu to bardzo dobry pomysł.
Czyli progesteron też badalas i wszystko ok? Ja to cała tablice hormonów sama zrobiłam i poszłam od razu do całkiem innego lekarza i tam w końcu znalazłam pomoc. Sama jestem ciekawa co u ciebie powoduje takie długie cykle. U mnie słaba tarczyca, też spowodowana złym odżywianiem.