reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny :)
mam pytanie do tych co przechodziły poronienie. Czy robiłyście jakieś badania po tym wszystkim jeśli nie było przyczyny poronienia po badaniach histopatologicznych???? mi dr kazała zrobić toxo( ona jest często przyczyną ) i żeby odczekać 3 cykle problem w tym że ja mam zaraz 2 i już nie mogę wytrzymać :) :) A sama chciałam zrobić usg narządów ale czy to ma sens, boje się powtórki.

Witajcie kobitki świątecznie
Ja przez @ zdycham drugi dzien. Wczoraj tylko tabsy przeciwbólowe i spanie. W czasie "niespania" liczyłam kiedy co na kiedy i jak
@Jivka - dokładnie wrześnióweczki ciężaróweczki [emoji16][emoji1][emoji14][emoji12][emoji13]

Dziewczyny :)
mam pytanie do tych co przechodziły poronienie. Czy robiłyście jakieś badania po tym wszystkim jeśli nie było przyczyny poronienia po badaniach histopatologicznych???? mi dr kazała zrobić toxo( ona jest często przyczyną ) i żeby odczekać 3 cykle problem w tym że ja mam zaraz 2 i już nie mogę wytrzymać :) :) A sama chciałam zrobić usg narządów ale czy to ma sens, boje się powtórki.
Hej ja szukam właśnie dobrego lekarza który by mnie odpowiednio pokierował o dał różne badania. Wszystko zależy od Ginekologa, zazwyczaj lekarze jedno poronienie traktują ze tak napisze pobłażliwie (statystyka, każdej może się przytrafić), dopiero po trzecim zaczynają szukać przyczyny. Ale pewnie są dobrzy Ginekolodzy którzy są prawdziwymi lekarzami i razem z nami będą szukać przyczyny i dadzą pełny pakiet badań

U mnie 4-5dni do @ i dzisiejszy test bardzo negatywny [emoji17]

Migdalove gratuluję słonko :*
Tak się zastanawiałam ostatnio że ten twój drugi cykl taki za bardzo przydługi jest [emoji16]

Cześc dziewczyny. Ja dziś leniwie spędzam dzień z chlopakami. Wczoraj aktywnie odwiedziliśmy dwie rodziny, nawet wypilam pyszne wino. Ogolnie jestem z tych, które wcale nie piją, ale wczoraj miałam straszną ochote. Dzis w sumie tez, ale nie mam tak dobrego wina jak u kuzynki. [emoji23]

Za 3 dni @ i tak sobie dzisiaj pomyslalam, ze gdybym byla w ciazy, to bym sobie potem wyrzucała to wino. Ale mam taką pewność ze nie jestem. Ten cykl w ogole jakiś dziwny. Nadal sucho, nie mam jeszcze śluzu na @, pewnie jutro sie ruszy. Na szczeście bóle podbrzusza ustąpiły, pewnie dopiero wieczorem się pojawią. Temperatura poszla w gore, ale to tez zaden symptom, tym bardziej po wczorajszym winie. Jutro pewnie zleci w dól, po jutrze nizej, a w sobotę będę zaczynać nowy cykl.

Hej ja szukam właśnie dobrego lekarza który by mnie odpowiednio pokierował o dał różne badania. Wszystko zależy od Ginekologa, zazwyczaj lekarze jedno poronienie traktują ze tak napisze pobłażliwie (statystyka, każdej może się przytrafić), dopiero po trzecim zaczynają szukać przyczyny. Ale pewnie są dobrzy Ginekolodzy którzy są prawdziwymi lekarzami i razem z nami będą szukać przyczyny i dadzą pełny pakiet badań

U mnie 4-5dni do @ i dzisiejszy test bardzo negatywny [emoji17]

5 dni do @ to dużo. Sama miałam w tym czasie negatyw. Pozytywny dopiero wyszedł na dzień po @.

reklama
@Migdalove wiem, że masz wizytę umówiona na styczeń, ale nie kusi by iść wcześniej? Ze względu na te wcześniejsze nieudane ciąże.
Kusić może i kusi, ale nie dostanę się wcześniej. Póki się nic nie dzieje to sobie poczekam, a jak tylko coś zacznie mnie boleć czy zacznę plamić to ruszę na oddział. Jutro tą betę ogarnę, muszę w ogóle mieć potwierdzenie jakieś, że te hcg jest u mnie pozytywne.

Do góry