reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

U mnie 16 dc i wciąż testy owu negatywne :( Ale jajniki o dziwo mnie nie bolą. Albo nie będzie owu albo jest szansa, że pojawi się w zdrowym jajniku... Trzymajcie kciuki!

Przy okazji - znacie może skuteczne ziołowe preparaty na usunięcie nadmiaru wody z organizmu? Znów przytyłam prawie 2 kg w ciągu kilku dni. Czuję się napuchnięta, a brzuch mam jak w ciąży haha Masakra! Męczę się z tym bardzo. Pamiętam, że niestety na gromadzenie się wody z powodu hormonów Hydrominum nie pomaga.

reklama
U mnie 16 dc i wciąż testy owu negatywne :( Ale jajniki o dziwo mnie nie bolą. Albo nie będzie owu albo jest szansa, że pojawi się w zdrowym jajniku... Trzymajcie kciuki!

Przy okazji - znacie może skuteczne ziołowe preparaty na usunięcie nadmiaru wody z organizmu? Znów przytyłam prawie 2 kg w ciągu kilku dni. Czuję się napuchnięta, a brzuch mam jak w ciąży haha Masakra! Męczę się z tym bardzo. Pamiętam, że niestety na gromadzenie się wody z powodu hormonów Hydrominum nie pomaga.
Ja też robię testy owu od 13dc i ciągle negatywne. Ale ja mam nieregularne długie cykle i owu może być nawet około 27dc u mnie.

O leki na pozbycie się wody z organizmu zapytaj w aptece napewno coś ci doradza.

Ja też robię testy owu od 13dc i ciągle negatywne. Ale ja mam nieregularne długie cykle i owu może być nawet około 27dc u mnie.

O leki na pozbycie się wody z organizmu zapytaj w aptece napewno coś ci doradza.
Tak dziś zrobię, mam nadzieję, że jest coś jeszcze prócz Hydrominum :D Ja mam 30-32 dniowe odkąd biorę progesteron więc teoretycznie za jakieś 2 dni powinna być owu. Dziś wieczorem powtórzę test!

Tak dziś zrobię, mam nadzieję, że jest coś jeszcze prócz Hydrominum :D Ja mam 30-32 dniowe odkąd biorę progesteron więc teoretycznie za jakieś 2 dni powinna być owu. Dziś wieczorem powtórzę test!
No ja patrząc na ostatnie cykle to w marcu miałam 34 dniowy w kwietniu 38 dniowy w maju nie miałam i w czerwcu 40dniowy i teraz czekam po ilu dniach nadejdzie do mnie @

Hejo dziewczyny :) ja nadal jestem w szoku i oczywiście martwię się bo siedzę w pracy a ból brzucha nie ustaje. Ból który typowo kojarzy się z okresem. Plus szaleństwo jajników. Jutro chyba pójdę na betę sprawdzić przyrost.
Jak dajecie radę w te upały? :p

Hejo dziewczyny :) ja nadal jestem w szoku i oczywiście martwię się bo siedzę w pracy a ból brzucha nie ustaje. Ból który typowo kojarzy się z okresem. Plus szaleństwo jajników. Jutro chyba pójdę na betę sprawdzić przyrost.
Jak dajecie radę w te upały? :p
Jak ja bym chciała dziecko... Zazdroszczam pozytywnie.

Mamcia doczekamy się wszystkie zobaczysz :)

Pogodne idź, idź bo ja też ciekawa aż jestem jak tam przyrasta ładnie :)

Ja dziś nad jeziorkiem byłam więc tyłek pomoczyłam trochę a teraz w domu przy wiatraku siedzę i nic mi się nie chce a tu obiad trzeba szykować ech...

Dziewczyny albo ja mam jakiś ciulowy ten termometr albo paski albo nie umiem tego robić. Od 3 dni robiłam testy i codziennie pasek testowy był ale bledszy bardzo od tego kontrolnego. I mierzyłam temperaturę od wczoraj dopiero niestety i była 35,97 a dziś rano 36,18. Wzrost o 0,20. Pod językiem. Hehe książkowy skok a testy negatywne. A @ mi się dziś konczy. 9dc

reklama
KiedyPytam mierzysz tempkę dopiero od wczoraj? 36,18 to nie jest jakiś taki duży skok jak na 9dc i chyba za wcześnie na testy owulacyjne żeby wyszedł pozytyw. Ilu dniowe masz cykle?

Do góry