reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Oczywiście ja nie odradzam inofemu ale swoje już wypiłam ;) osobiście myślę że może pomóc, ale tak jak wcześniej pisałam że każda kobieta jest inna i na każdą co innego działa i pomaga. Ja pijąc go czułam się dobrze ale nic poza tym, teraz myślę że zwykły kwas mi wystarczy. Po Castangusie miałam bóle głowy, wahania nastroju i mdłości więc dłużej nie mogłam go brać. Mam nadzieję że po operacji mój organizm się szybko ustabilizuje i już nic nie bd musiała przyjmować a przynajmniej nie jakieś hormony.
Tego Ci życzę kochana. Będę czekała cierpliwie na wieść od Ciebie że się udało i że jesteś w wyczekiwanej ciąży. [emoji847]

reklama
Dziękuję Ci Słońce :) ale na to chyba bd musiała poczekać jeszcze. Coś mi się wydaje że do starań bd mogła wrócić dopiero w grudniu :/

Cześć dziewczyny dziś melduję się i ja :) jutro ostatni dzień brania duphastonu. Wczoraj działy się że mną dziwne rzeczy, koło godziny 13 bolało mnie gardło, głowa, mięśnie, brzuch, plecy i była bardzo slaba na tyle że do toalety chodziłam o 4... temperatura też wysoka. Zastanawilo mnie to, ale boję się nastawić że to to... ciągle myślę że przeziębiłem się od klimy. Dziś trochę lepiej, ale brzuch nadal boli.. dziwne to bo skoro dupka odstawiam jutro to do piątku powinnam dostać @, więc teoretycznie jeszcze trochę czasu jest.
Myślicie że to mogą być tak wcześnie objawy?

Cześć dziewczyny dziś melduję się i ja :) jutro ostatni dzień brania duphastonu. Wczoraj działy się że mną dziwne rzeczy, koło godziny 13 bolało mnie gardło, głowa, mięśnie, brzuch, plecy i była bardzo slaba na tyle że do toalety chodziłam o 4... temperatura też wysoka. Zastanawilo mnie to, ale boję się nastawić że to to... ciągle myślę że przeziębiłem się od klimy. Dziś trochę lepiej, ale brzuch nadal boli.. dziwne to bo skoro dupka odstawiam jutro to do piątku powinnam dostać @, więc teoretycznie jeszcze trochę czasu jest.
Myślicie że to mogą być tak wcześnie objawy?
Ja jestem na duphastonie od 3 miesięcy, czy Ty też dostając okres czujesz się jak zbity pies? Ja mam takie krwotoki że bez hemorigenu bym chyba padła. A w nocy z bólu nie śpię. Trzymam kciuki żebyś nie dostała tego okresu :)

Dzień dobry wszystkim :)
Jak rozpoczyna się Wam nowy tydzień, jakie plany? Ja właśnie kawkę popijam i po mału bd się ogarniać do pracy. Miłego dnia Wam życzę laski ☀️ :)

reklama
Do góry