reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Cześć, dziewczyny pisze bo się zmartwiłam tym co się wydarzyło w nocy, od początku okres przyszedł dopiero 33dnia cyklu przed tym miałam plamienie na brązowo wszystko zapowiadało się ze jest okej po prostu trochę się spóźnił a w nocy dostałam jakiegoś nagłego krwotoku z jakimiś „galaretkami” skrzepami krwi było tak dużo ze po prostu wszystko było brudne zdążyłam się 3 razy przebrać i umyć i dalej to samo pojechałam na pogotowie bo moim zdaniem nie jest to normalne zjawisko tymbardziej że wcześniej nie miałam czegoś takiego żeby w ciągu jednej chwili wszystko wylatywało w takiej postaci po Usg okazało się że mam torbiela na lewym jajniku i teraz prawdopodobnie to jest pęcherzyk który nie pękł i dalej rósł i teraz pytanie czy te moje okresy wydłużają się dlatego ze te pecherzyki nie pękają? Dodam ze to jest tylko jeden torbiel i nie jest to PCOS, dodam że na widok takiej ilości krwi zasłabłam na kilka sekund ale bardziej martwi mnie ten torbiel czy to jednorazowa sytuacja czy będzie się to powtarzać z jakiegoś powodu :(

reklama
Jeśli pęcherzyk nie pęka ,to okres zawsze przyjdzie później lub wcale , moja koleżanka nieraz musiałam mieć okres wywoływany ,ale ona ma pcos

Jeśli pęcherzyk nie pęka ,to okres zawsze przyjdzie później lub wcale , moja koleżanka nieraz musiałam mieć okres wywoływany ,ale ona ma pcos

No właśnie zastanawiam się z jakiej racji on nie pękł czy to Hormony czy co
Skoro okres mi się od kilku cykli wydłuża to znaczy że raczej do owulacji nie dochodzi :/

Tego samego dnia ,wydaję mi się że byłam na czczo , najpierw krew potem tabletka i po godzinie chyba znowu krew , kurde ale to dawno było i nie pamiętam dokładnie

reklama
Cześć dziewczyny,

U mnie dziś 15 dc, kreska testowa ciemniejsza niż w poprzednie dni, obstawiam, że jutro będzie pozytyw. Starań cykl drugi, zobaczymy co to będzie [emoji16]

Trzymam kciuki za każdą z Was [emoji110]

Do góry