G
guest-1712596415
Gość
Cześć, dziewczyny pisze bo się zmartwiłam tym co się wydarzyło w nocy, od początku okres przyszedł dopiero 33dnia cyklu przed tym miałam plamienie na brązowo wszystko zapowiadało się ze jest okej po prostu trochę się spóźnił a w nocy dostałam jakiegoś nagłego krwotoku z jakimiś „galaretkami” skrzepami krwi było tak dużo ze po prostu wszystko było brudne zdążyłam się 3 razy przebrać i umyć i dalej to samo pojechałam na pogotowie bo moim zdaniem nie jest to normalne zjawisko tymbardziej że wcześniej nie miałam czegoś takiego żeby w ciągu jednej chwili wszystko wylatywało w takiej postaci po Usg okazało się że mam torbiela na lewym jajniku i teraz prawdopodobnie to jest pęcherzyk który nie pękł i dalej rósł i teraz pytanie czy te moje okresy wydłużają się dlatego ze te pecherzyki nie pękają? Dodam ze to jest tylko jeden torbiel i nie jest to PCOS, dodam że na widok takiej ilości krwi zasłabłam na kilka sekund ale bardziej martwi mnie ten torbiel czy to jednorazowa sytuacja czy będzie się to powtarzać z jakiegoś powodu