reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Cześć, dziewczyny pisze bo się zmartwiłam tym co się wydarzyło w nocy, od początku okres przyszedł dopiero 33dnia cyklu przed tym miałam plamienie na brązowo wszystko zapowiadało się ze jest okej po prostu trochę się spóźnił a w nocy dostałam jakiegoś nagłego krwotoku z jakimiś „galaretkami” skrzepami krwi było tak dużo ze po prostu wszystko było brudne zdążyłam się 3 razy przebrać i umyć i dalej to samo pojechałam na pogotowie bo moim zdaniem nie jest to normalne zjawisko tymbardziej że wcześniej nie miałam czegoś takiego żeby w ciągu jednej chwili wszystko wylatywało w takiej postaci po Usg okazało się że mam torbiela na lewym jajniku i teraz prawdopodobnie to jest pęcherzyk który nie pękł i dalej rósł i teraz pytanie czy te moje okresy wydłużają się dlatego ze te pecherzyki nie pękają? Dodam ze to jest tylko jeden torbiel i nie jest to PCOS, dodam że na widok takiej ilości krwi zasłabłam na kilka sekund ale bardziej martwi mnie ten torbiel czy to jednorazowa sytuacja czy będzie się to powtarzać z jakiegoś powodu :(

reklama
Jeśli pęcherzyk nie pęka ,to okres zawsze przyjdzie później lub wcale , moja koleżanka nieraz musiałam mieć okres wywoływany ,ale ona ma pcos

Jeśli pęcherzyk nie pęka ,to okres zawsze przyjdzie później lub wcale , moja koleżanka nieraz musiałam mieć okres wywoływany ,ale ona ma pcos

No właśnie zastanawiam się z jakiej racji on nie pękł czy to Hormony czy co
Skoro okres mi się od kilku cykli wydłuża to znaczy że raczej do owulacji nie dochodzi :/

Tego samego dnia ,wydaję mi się że byłam na czczo , najpierw krew potem tabletka i po godzinie chyba znowu krew , kurde ale to dawno było i nie pamiętam dokładnie

reklama
Cześć dziewczyny,

U mnie dziś 15 dc, kreska testowa ciemniejsza niż w poprzednie dni, obstawiam, że jutro będzie pozytyw. Starań cykl drugi, zobaczymy co to będzie [emoji16]

Trzymam kciuki za każdą z Was [emoji110]

Do góry