reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Nie sprawiedliwe okropnie szczególnie kiedy się słyszy te straszne rzeczy na temat dzieci w tv kiedy to kobiety mordują je. Niepojęte...

reklama
Nie sprawiedliwe okropnie szczególnie kiedy się słyszy te straszne rzeczy na temat dzieci w tv kiedy to kobiety mordują je. Niepojęte...
Właśnie to miałam na myśli. Czasami takie osoby jak bym wzięła w ręce to sama bym zabiła. Bo co te biedne bezbronne dziecko jest winne że ma takich rodziców którzy dzieci rodzą i zabijają lub mają dzieci dla finansów.

Ludzie są okrutni i świat zrobił kompletnie oziębły, podły i nieobliczalny przez właśnie takich ludzi. Na to niestety nic nie poradzimy :no2:

Przykro tylko że kiedy my się tak staramy i wiemy że pragniemy z całych sił tego dziecka, że będziemy kochać je całym sercem, nie możemy tego osiągnąć. Mam jednak nadzieję że jesteśmy wszystkie na dobrej drodze do tego upragnionego szczęścia :)

Ludzie są okrutni i świat zrobił kompletnie oziębły, podły i nieobliczalny przez właśnie takich ludzi. Na to niestety nic nie poradzimy :no2:

Przykro tylko że kiedy my się tak staramy i wiemy że pragniemy z całych sił tego dziecka, że będziemy kochać je całym sercem, nie możemy tego osiągnąć. Mam jednak nadzieję że jesteśmy wszystkie na dobrej drodze do tego upragnionego szczęścia :)
Ja już czasami tracę ochote i siłę na starania ale jak już otrzymałam od gin skierowanie do gin i wizyta jest już wyznaczona na 11 lipca to będę walczyć nawet jeśli by ciaza miała być z IUI lub in vitro. To się na to zdecyduje. Choć mam nadzieję że uda mi się naturalna droga zajść. I tego życzę każdej z was.

Ja mam wizytę kontrolną 9 lipca i też liczę że dowiem się czegoś na przyszłość a przede wszystkim mam nadzieję ujrzeć czyściutką macicę na usg :) bez żadnego mięśniaka. Teraz może i ja mam jakieś szanse na naturalne zajście... Było by cudnie :)

Ja mam wizytę kontrolną 9 lipca i też liczę że dowiem się czegoś na przyszłość a przede wszystkim mam nadzieję ujrzeć czyściutką macicę na usg :) bez żadnego mięśniaka. Teraz może i ja mam jakieś szanse na naturalne zajście... Było by cudnie :)
Życzę Ci tego z całego serca kochana. Będę trzymać kciuki by się udalo[emoji110][emoji173]

Zeby stwierdzic Hashi potrzeba zbadac (oprocz TSH) ft3 ft4 i anty. Nie straszcie dziewczyny niepotrzebnie. Jesli nie czuje sie zle i nie ma objawow niedoczynnosci to wynik 2.4 jest ok.
Sama mam niedoczynnosc tarczycy i Hashi aktualnie w uspieniu.
Prawidlowy wynik TSH to 0.2 do 4.2. Idealnie gdyby byl w granicach 1.0-2.0 ale to zalezy od wielu czynnikow...
Ta koleżanka u której wyszło hasimoto , też nie miała żadnych objawów , ginekolog kazał zrobić ft3i4 plus anty tpo i wyszło ,i dlatego pisze że dla ciąży ponad 2 to jest za dużo i trzeba na to uważać ,ale póki w ciąży nie jest to wynik jest ok

reklama
Nie martw się na zapas. Póki co 3mam kciuki za pierwszą wizytę do drugiej jeszcze trochę czasu a i Ty przypomnisz kiedy najbardziej kciuki będą Ci potrzebne ;) Mojego też czeka b.nasienia ale póki ja nie mogę się starać stwierdziliśmy że z tym poczekamy.

Do góry