reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Właśnie to miałam na myśli. Czasami takie osoby jak bym wzięła w ręce to sama bym zabiła. Bo co te biedne bezbronne dziecko jest winne że ma takich rodziców którzy dzieci rodzą i zabijają lub mają dzieci dla finansów.Nie sprawiedliwe okropnie szczególnie kiedy się słyszy te straszne rzeczy na temat dzieci w tv kiedy to kobiety mordują je. Niepojęte...
Ludzie są okrutni i świat zrobił kompletnie oziębły, podły i nieobliczalny przez właśnie takich ludzi. Na to niestety nic nie poradzimy
Przykro tylko że kiedy my się tak staramy i wiemy że pragniemy z całych sił tego dziecka, że będziemy kochać je całym sercem, nie możemy tego osiągnąć. Mam jednak nadzieję że jesteśmy wszystkie na dobrej drodze do tego upragnionego szczęścia
Przykro tylko że kiedy my się tak staramy i wiemy że pragniemy z całych sił tego dziecka, że będziemy kochać je całym sercem, nie możemy tego osiągnąć. Mam jednak nadzieję że jesteśmy wszystkie na dobrej drodze do tego upragnionego szczęścia
młoda1994
Ja już czasami tracę ochote i siłę na starania ale jak już otrzymałam od gin skierowanie do gin i wizyta jest już wyznaczona na 11 lipca to będę walczyć nawet jeśli by ciaza miała być z IUI lub in vitro. To się na to zdecyduje. Choć mam nadzieję że uda mi się naturalna droga zajść. I tego życzę każdej z was.Ludzie są okrutni i świat zrobił kompletnie oziębły, podły i nieobliczalny przez właśnie takich ludzi. Na to niestety nic nie poradzimy
Ja mam wizytę kontrolną 9 lipca i też liczę że dowiem się czegoś na przyszłość a przede wszystkim mam nadzieję ujrzeć czyściutką macicę na usg bez żadnego mięśniaka. Teraz może i ja mam jakieś szanse na naturalne zajście... Było by cudnie
młoda1994
Życzę Ci tego z całego serca kochana. Będę trzymać kciuki by się udalo[emoji110][emoji173]Ja mam wizytę kontrolną 9 lipca i też liczę że dowiem się czegoś na przyszłość a przede wszystkim mam nadzieję ujrzeć czyściutką macicę na usg bez żadnego mięśniaka. Teraz może i ja mam jakieś szanse na naturalne zajście... Było by cudnie
Życzę Ci tego z całego serca kochana. Będę trzymać kciuki by się udalo[emoji110][emoji173]
Dziękuję Ci kochana <3 Ja za Ciebie również zaciskam kciuki a najmocniej bd 3mać 11 lipca i później musi byc tylko dobrze
Fado123
Ta koleżanka u której wyszło hasimoto , też nie miała żadnych objawów , ginekolog kazał zrobić ft3i4 plus anty tpo i wyszło ,i dlatego pisze że dla ciąży ponad 2 to jest za dużo i trzeba na to uważać ,ale póki w ciąży nie jest to wynik jest okZeby stwierdzic Hashi potrzeba zbadac (oprocz TSH) ft3 ft4 i anty. Nie straszcie dziewczyny niepotrzebnie. Jesli nie czuje sie zle i nie ma objawow niedoczynnosci to wynik 2.4 jest ok.
Sama mam niedoczynnosc tarczycy i Hashi aktualnie w uspieniu.
Prawidlowy wynik TSH to 0.2 do 4.2. Idealnie gdyby byl w granicach 1.0-2.0 ale to zalezy od wielu czynnikow...
młoda1994
Dziękuję Ci kochana QUOTE]No 11 lipca mamy badanie nasienia męża i pewnie rozmowę z lekarzem ale druga wizyta w klinice będzie ważniejsza bo będą wyniki nasienia mojego m i boję się że mimo słabej ruchliwoscia plemników będzie coś jeszcze nie tak.
reklama
Nie martw się na zapas. Póki co 3mam kciuki za pierwszą wizytę do drugiej jeszcze trochę czasu a i Ty przypomnisz kiedy najbardziej kciuki będą Ci potrzebne Mojego też czeka b.nasienia ale póki ja nie mogę się starać stwierdziliśmy że z tym poczekamy.