Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry wszystkim
Jak rozpoczyna się Wam nowy tydzień, jakie plany? Ja właśnie kawkę popijam i po mału bd się ogarniać do pracy. Miłego dnia Wam życzę laski
30 dni i znowu zażywać 90dniDziewczyny, wkrótce minie mi 3 miesiące brania castagnusa. Powinnam zrobić przerwę zgodnie z zaleceniami, ale na jaki czas?
U mnie to dopiero drugi miesiąc z duphastonem i narazie ostatni. Nie męczą mnie w ogóle momenty ostania @, jedynie bardzo późno to dostaje.Ja jestem na duphastonie od 3 miesięcy, czy Ty też dostając okres czujesz się jak zbity pies? Ja mam takie krwotoki że bez hemorigenu bym chyba padła. A w nocy z bólu nie śpię. Trzymam kciuki żebyś nie dostała tego okresu
Ja testuje w sobotę, ale nie wiem czy wytrzymam, więc będę robić próbę już jutro.Witajcie:-)
U mnie dzisiaj 23 dc,już mi ulżyło bo wyglda na to że krotkie cykle (16-18dni) narazie się wydluzyly, a każdy dodatkowy dzień działa na naszą korzyść:-)
Jeśli nie przyjdzie @ to za tydzień robie pierwszy test:-)
Któraś z Was będzie testować w podobnym terminie?
Miłego dnia!
Dzięki30 dni i znowu zażywać 90dni
Ja mam Tak samo...... Dokładnie tak samo. Wstaję rano z bólem brzucha że muszę iść do mojej pracyMiłego dnia! Ja już w drodze do pracy, ale niechętnie, bo muszę ją zmienić, więc nie bardzo chcę już przebywać z tymi osobami. Ale najważniejsze jest zdrowie, więc staram się nie denerwować! Przynajmniej piękna pogoda
Ja powinnam mieć @ 29.06. - 1.07. Pewnie sprawdzę w sobotęWitajcie:-)
U mnie dzisiaj 23 dc,już mi ulżyło bo wyglda na to że krotkie cykle (16-18dni) narazie się wydluzyly, a każdy dodatkowy dzień działa na naszą korzyść:-)
Jeśli nie przyjdzie @ to za tydzień robie pierwszy test:-)
Któraś z Was będzie testować w podobnym terminie?
Miłego dnia!