reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Głupota pojęcie względne [emoji6] ale nie mów, że każda kobieta przechodzi poronienia, bo to nie jest prawda i nie można z góry zakładać, że coś się nie uda.

A co do drugiej części postu to ok, nie wiesz kiedy byla owulacja, więc nie wiesz kiedy wypada planowana data miesiączki, tym bardziej, że masz nieregularne i masz cierpliwość. Ale gdy robiło się testy owulacyjne i test był pozytywny to mniej więcej wiadomo kiedy wypada termin @ i kiedy można zrobić test [emoji6]

Tak samo jak były przypadki, że po 14 dniach test negatywny, a ciąża jest, tak samo są przypadki, że testy wychodzą pozytywne i przed terminem spodziewanej @. Tyle ile ludzi tyle przypadków i zdań w danym temacie [emoji6] i to, że zatestuję 3 dni przed datą @ to nie jest głupota tylko czysta ciekawość.
Ja nie napisałam że każda kobieta przechodzi poronienie świadomie tylko nie świadomie. W sensie że może nie wiedzieć że jest w ciąży A tu przyjdzie @ I już ciąży nie ma.

Jeśli chodzi o testy to zgadza się jest tu wiele dziewczyn które zrobiły testy przez terminem @ i ciaza się utrzymała i jest wszystko ok. Ogólnie chodzi mi o to że nie potrzebnie robić testy przed terminem @ ponieważ jak nie wychodzą to się kobitki stresuja że nie wychodzi że kolejny cykl stracony A tu nagle miesiączka nie przychodzi przez tydzień dwa tyg i okazuje się że ciaza jest. Rozumiesz o co mi chodzi?

Nie chce nikogo obrażać ani nic w tym stylu tylko napisałam swoje zdanie na ten temat i może niektóre dziewczyny przeczytają Przemyśla i może też będą mieć takie zdanie jak ja. Oczywiście nie chodzi mi o to żeby każda z was myślała tak jak ja. Bo każda ma swoje zdanie i ma prawo je wypowiedzieć.

Mloda1994 powinnaś zostać etatowym ginekologiem babyboom już tyle wiesz i takie znasz przypadki że nic tylko się u Ciebie leczyć!
Ja zamiast pisać codziennie na forum który to już masz dzień cyklu to bym wyszła z Internetu i pozyla trochę normalnym życiem, wrzucila na luz bo moze psychika Cię blokuje.

Życzę powodzenia.
Bez odzewu.
Ja tylko napisałam o swoim przypadku i zaznaczyłam że to że ja coś takiego miałam nie oznacza że inne dziewczyny też mogą tak mieć.

Każda z nas jest inna i każda inaczej reaguje i każda z nas ma na dany temat swoje zdanie opinie i swoje przeżyła.

Co do specjalizacji ginekologicznej lub innej to na szczęście nie mam parcia. Nie chciałabym zostać lekarze w żadnej specjalizacji. [emoji846][emoji846]

Widzę że tu nawet swojego zdania nie można napisać na dany temat bo od razu każda się obraża. Z resztą to już nie pierwszy raz.

Forum 10 lat temu a teraz to nie ma porownania.

Życzę każdej ciężarnej spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania A każdej staraczce aby się w końcu marzenia spełniły i doczekały się już niebawem dwuch kresek na teście i aby już żadna z was nie musiała przechodzić poronien bo to nie jest mile.

Miłego dnia życzę kobitki [emoji846]

Widzę że tu nawet swojego zdania nie można napisać na dany temat bo od razu każda się obraża. Z resztą to już nie pierwszy raz.

Forum 10 lat temu a teraz to nie ma porownania.

Życzę każdej ciężarnej spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania A każdej staraczce aby się w końcu marzenia spełniły i doczekały się już niebawem dwuch kresek na teście i aby już żadna z was nie musiała przechodzić poronien bo to nie jest mile.

Miłego dnia życzę kobitki [emoji846]
Nie stresuj sie, czasem roznie bywa. Ja zrozumialam o czym piszesz, nie chciałaś nic zlego. Glowa do gory.

Ja nie napisałam że każda kobieta przechodzi poronienie świadomie tylko nie świadomie. W sensie że może nie wiedzieć że jest w ciąży A tu przyjdzie @ I już ciąży nie ma.

Jeśli chodzi o testy to zgadza się jest tu wiele dziewczyn które zrobiły testy przez terminem @ i ciaza się utrzymała i jest wszystko ok. Ogólnie chodzi mi o to że nie potrzebnie robić testy przed terminem @ ponieważ jak nie wychodzą to się kobitki stresuja że nie wychodzi że kolejny cykl stracony A tu nagle miesiączka nie przychodzi przez tydzień dwa tyg i okazuje się że ciaza jest. Rozumiesz o co mi chodzi?

Nie chce nikogo obrażać ani nic w tym stylu tylko napisałam swoje zdanie na ten temat i może niektóre dziewczyny przeczytają Przemyśla i może też będą mieć takie zdanie jak ja. Oczywiście nie chodzi mi o to żeby każda z was myślała tak jak ja. Bo każda ma swoje zdanie i ma prawo je wypowiedzieć.

Oczywiście, że rozumiem i szanuję Twoje zdanie. I liczę na rewanż, że Ty też zrozumiesz te dziewczyny, które testują przed terminem @ [emoji6]

reklama
Oczywiście, że rozumiem i szanuję Twoje zdanie. I liczę na rewanż, że Ty też zrozumiesz te dziewczyny, które testują przed terminem @ [emoji6]
Ale ja każda z was rozumiem że jesteście nie cierpliwe i testujcie przed @ gdybym nie miała takich akcji z testami myślę że też bym tak robiła.

Ja po prostu wyraziłam zdanie na temat robienia testów przed terminem @ Ale każda z nas marzy już o dziecku więc ja to rozumiem że testujecie przed terminem @ i życzę wam abyście ujrzały te dwie kreski nawet tydzień przed @ tylko przykro mi jest też jak przed terminem @ testy nie którym nie wychodzą i kobitki się załamuja A prawdę mówiąc jeszcze nic straconego.

Do góry