Maminek31
Fanka BB :)
Wysokie TSH to nie jest zdrowy organizm. To oznaka że coś się działo. Każdy lekarz Ci to powie że nie możliwy jest test dodatni jak ciąży nie ma. Chyba że jakiś trefny test miałaś. Może po terminie- kto z nas sprawdza terminy testów?
Moja lekarka mówiła że @ do 5 dni przed terminem i 5 dni po terminie jest uznawane za normalną. Wszystkie większe rozbieżności muszą być konsultowane z lekarzem. Tobie życzę żebyś na dobrego doktora trafiła, który Ci pomoże.
Moja lekarka mówiła że @ do 5 dni przed terminem i 5 dni po terminie jest uznawane za normalną. Wszystkie większe rozbieżności muszą być konsultowane z lekarzem. Tobie życzę żebyś na dobrego doktora trafiła, który Ci pomoże.
No ja wtedy byłam zdrowa prócz tego że miałam za wysokie TSH ale raczej wysokie TSH nie ma nic wspólnego z wykonaniem testu i zafalszowaniem wyniku.
Już kilka razy powtarzałam na forum że to że nie którym test wyjdzie przed terminem @ lub w terminie @ że każdej tak wyjdzie bo niestety tak to nie działa.
Koleżanka zrobiła dzisiaj test i wyszła jej blada kreska ale wyszła A ja mogę zrobić jutro i nie będzie nawet takiej kreski mimo że będę 9 dni po terminie @ Ale to się okaże jutro jak zrobię test.