reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Wysokie TSH to nie jest zdrowy organizm. To oznaka że coś się działo. Każdy lekarz Ci to powie że nie możliwy jest test dodatni jak ciąży nie ma. Chyba że jakiś trefny test miałaś. Może po terminie- kto z nas sprawdza terminy testów?
Moja lekarka mówiła że @ do 5 dni przed terminem i 5 dni po terminie jest uznawane za normalną. Wszystkie większe rozbieżności muszą być konsultowane z lekarzem. Tobie życzę żebyś na dobrego doktora trafiła, który Ci pomoże.
No ja wtedy byłam zdrowa prócz tego że miałam za wysokie TSH ale raczej wysokie TSH nie ma nic wspólnego z wykonaniem testu i zafalszowaniem wyniku.

Już kilka razy powtarzałam na forum że to że nie którym test wyjdzie przed terminem @ lub w terminie @ że każdej tak wyjdzie bo niestety tak to nie działa.

Koleżanka zrobiła dzisiaj test i wyszła jej blada kreska ale wyszła A ja mogę zrobić jutro i nie będzie nawet takiej kreski mimo że będę 9 dni po terminie @ Ale to się okaże jutro jak zrobię test.

reklama
Będzie dobrze trzymam kciuki za szybki efekt po lekach i mimo wszystko czekam na 2 kreski bo nie zamierzam was opuścić
Przecież musi się nam w końcu udać! :)
Kochana A co mają powiedzieć dziewczyny którym test wychodzi dopiero 2tyg po terminie @ lub miesiąc po terminie?

Przepraszam że to powiem ale moim zdaniem robienie testu przed terminem @ jest najgorsza głupota zwłaszcza że nie każdej kobiecie test może pokazać już pozytyw 2 dni przed @ nawet test o czułości 10
Nic no czekam czas i tak wszystko pokaże [emoji4][emoji847]

Kochana A co mają powiedzieć dziewczyny którym test wychodzi dopiero 2tyg po terminie @ lub miesiąc po terminie?

Przepraszam że to powiem ale moim zdaniem robienie testu przed terminem @ jest najgorsza głupota zwłaszcza że nie każdej kobiecie test może pokazać już pozytyw 2 dni przed @ nawet test o czułości 10
No nie powiedziałabym, że głupota. Te czułe testy wykrywaja ciąże już po 10 dniach od owulacji. Wiadomo, nie u wszystkich, wiec wszystko zależy od człowieka, ale jest szansa. A jak się czeka na te 2 kreski to naprawdę ciężko jest tak się powstrzymywać, warto sobie sprawdzić i może akurat już coś test pokaże. Jak nie pokaże to poczekać parę dni i znowu sprawdzić. Nasikać na test to żaden problem, więc można robić i codziennie jeśli ktoś ma taki kaprys [emoji6] to jest każdego indywidualna decyzja i trzeba ją szanować [emoji6]

Fakt teraz czytałam na pareting ze najlepiej rano i na czczo ale to jakaś głupota . Ja nie dość ze robiłam test popołudniu który wyszedł pozytywnie to odrazu leciałam do szpitala zrobić bete i nikt nawet nie mówił ze jest późno i ze mam przyjść rano na czczo. Oczywiście dwa razy jak test był pozytywny to beta tez była wysoko.

No nie powiedziałabym, że głupota. Te czułe testy wykrywaja ciąże już po 10 dniach od owulacji. Wiadomo, nie u wszystkich, wiec wszystko zależy od człowieka, ale jest szansa. A jak się czeka na te 2 kreski to naprawdę ciężko jest tak się powstrzymywać, warto sobie sprawdzić i może akurat już coś test pokaże. Jak nie pokaże to poczekać parę dni i znowu sprawdzić. Nasikać na test to żaden problem, więc można robić i codziennie jeśli ktoś ma taki kaprys [emoji6] to jest każdego indywidualna decyzja i trzeba ją szanować [emoji6]
W samo sedno. Co nie zmienia faktu że w większości przypadków w tym momencie powinno już być coś widać na teście gdyby miało być widać [emoji52]

W samo sedno. Co nie zmienia faktu że w większości przypadków w tym momencie powinno już być coś widać na teście gdyby miało być widać [emoji52]
W większości [emoji6] powtórz jeszcze w dniu spodziewanej @ jeśli nie przyjdzie [emoji110] może jeszcze nie wszystko stracone

reklama
Do góry