reklama
Fado123
Fanka BB :)
No mi się tak nie zdarzyło , a uwierz że przez 2 lata starań naprawdę wiele tych testów zrobiłam , i za każdym razem jak byłam w ciąży , to w dzień miesiączki wychodziła 2 blada kreska ,czasem cień cienia ale była , ale nie wiem jak jest z testami z rossmana
młoda1994
A tak poza tym to jest forum gdzie można sobie po marudzić. Jeśli się komuś nie podoba to nie trzeba komentować.
Tobie się udało jesteś w ciąży więc gratulacje. Nie każda z nas ma.takie szczęście jak Ty że już rośnie w tobie nowe małe życie.
Tobie się udało jesteś w ciąży więc gratulacje. Nie każda z nas ma.takie szczęście jak Ty że już rośnie w tobie nowe małe życie.
młoda1994
Ja jak w Pl mieszkałam i robiłam testy to raz mi pokazał ciążę A w niej nie byłam A raz nie pokazał mi ciąży A w niej byłam. Więc chyba zrozumiale że nie wierzę testom prawda? [emoji6] ale i tak w ko ci będę musiała zatestowac żeby wiedzieć dlaczego się okres spóźnia choć test też mi nie odpowie na 100%No mi się tak nie zdarzyło , a uwierz że przez 2 lata starań naprawdę wiele tych testów zrobiłam , i za każdym razem jak byłam w ciąży , to w dzień miesiączki wychodziła 2 blada kreska ,czasem cień cienia ale była , ale nie wiem jak jest z testami z rossmana
młoda1994
Do dzisiaj nie wiem dlaczego test pokazał mi ciążę mimo jej braku A nie brałam żadnych tabletek i zastrzykow z tym hormonal żeby mógł wyjść fałszywy dodatni wynik. Poszłam do gin z tym testem powiedział że robimy usg i okazało się że tam nic nie ma. Był bardzo zdziwiony że test pozytywny z ładnymi krechami A ciąży nie ma. Czyz to nie jest dziwne? A mnie coś takiego spotkało parę lat temu jak mieszkałam jeszcze w Pl.
Fado123
A w Polsce też były to testy ze sklepu ? wiem że test może ciąży nie pokazać a się w niej jest ,ale żeby pokazała a się w niej nie jest to już dziwne , a może jakieś leki wtedy przyjmowałaś ,bo wiem że jest jakiś lek który właśnie może sprawić pozytywny test a ciąży nie maJa jak w Pl mieszkałam i robiłam testy to raz mi pokazał ciążę A w niej nie byłam A raz nie pokazał mi ciąży A w niej byłam. Więc chyba zrozumiale że nie wierzę testom prawda? [emoji6] ale i tak w ko ci będę musiała zatestowac żeby wiedzieć dlaczego się okres spóźnia choć test też mi nie odpowie na 100%
młoda1994
Gin byl bardzo zdziwiony. Pow że rzadko się zdaza ale się zdaza. Każdy lek jak miałam przepisany czy od neurologa czy od Endo czy od gin czy od rodzinnego to zawsze pytałam czy może wyjść na teście ciążowym fałszywie dodatni wynik powiedzieli mi że nie mają wpływu na wykonanie testu stąd wiem że nie zazywalam żadnych leków i nie dostawalam żadnych zastrzykow ze składnikiem który by mógł powodować fałszywie dodatni wynik.
reklama
bleucoco
Współczuje kochana Tarczyca kiepsko współpracuje, bo jest wysokie TSH mimo leków?Wiesz... ja tez mam niedoczynnosc, wysoka prolaktyne. Nie ma tragedii z prolaktyna jako tak. Ale tarczyca kiepsko wspolpracuje niestety... w tym mcu pierwszy raz od x mcy mialam owu, sprawdzana paskami.
Ginekolog jakis czas temu mi powiedzial, ze nie bedzie mnie dalej prowadzic dopoki maz nie zrobi badania. Wyniki tragedia. Aktualnie na leczeniu. Wiec kazde z nas musi sie podleczyc...