Mnie też wykańczają takie upały (nie) dziękuję , z wami to mam nadzieję że czas poleci szybkoO matko, padam na twarz. Jeszcze głowa mnie tak boli, że ledwo dojechałam do domu. Nienawidzę upałów. Dobrze, że w domu mam w miarę chłodno, nawet okna nie otwieram [emoji53]
Zazdroszczę tym co lubią taką pogodę, nastały dla nich teraz lepsze dni [emoji16]
Witamy nową koleżankę [emoji112] życzę powodzenia, no i żeby czas szybciej leciał [emoji16]
reklama
Mi zostały jeszcze 3 dni do testowania, chociaż powinnam dopiero w niedzielę [emoji849] ale może już coś wyjdzie.Mnie też wykańczają takie upały (nie) dziękuję , z wami to mam nadzieję że czas poleci szybko
bleucoco
Fanka BB :)
A maz badania robil? Analiza nasienia?
A mąż się badal?
Jeszcze nie, choć w weekend jak już mnie chyba PMS złapał i rozpłakałam się, że co ja zrobię jak się okaże, że nie mogę mieć dzieci, to powiedział „a skąd ty wiesz, że to wszystko przez chorobę, może to ja jestem felerny” haha
Czaaroffnicaa
Wiesz... ja tez mam niedoczynnosc, wysoka prolaktyne. Nie ma tragedii z prolaktyna jako tak. Ale tarczyca kiepsko wspolpracuje niestety... w tym mcu pierwszy raz od x mcy mialam owu, sprawdzana paskami.Jeszcze nie, choć w weekend jak już mnie chyba PMS złapał i rozpłakałam się, że co ja zrobię jak się okaże, że nie mogę mieć dzieci, to powiedział „a skąd ty wiesz, że to wszystko przez chorobę, może to ja jestem felerny” haha
Ginekolog jakis czas temu mi powiedzial, ze nie bedzie mnie dalej prowadzic dopoki maz nie zrobi badania. Wyniki tragedia. Aktualnie na leczeniu. Wiec kazde z nas musi sie podleczyc...
Mamcia_86
Witamy Cię serdecznie!!! Ja też z tych niecierpliwychHej dziewczyny , jestem tu nowa ale tak się cieszę, że tu trafiłam, widzę że wszystkie się wspieracie nawzajem , to mega miłe zwłaszcza w tak dłużącym się czasie (od owu do @). Myślę że 4/5dni temu miałam owulacje i od wczoraj czuje kłucie w jajnikach Sama już nie wiem czy to dobrze czy źle .. jestem taka niecierpliwa do @ jeszcze 10 dni ! Czy któraś z was też tak się niecierpliwi ?
Fado123
Pierwszy miesiąc u mnie na diecie dał @ po 22 dniach , jak nigdy a potem już fajnie po 28 dniDziewczyny mam pytanie czy dieta odchudzająca stosowana od miesiąca może powodować na początku opóźnienie miesiączki czy to nie ma nic z tym wspólnego?
młoda1994
Ja dzisiaj mam 37dc/30 I nawet nie zanosi się żeby @ przyszła dzisiaj zobaczymy jak będzie jutro. Zastanawiam się czy zrobić jutro test z rana to będzie 8 dni po terminie @ czy odczekać jeszcze do środy rana i w środę rana jak nadal nie będzie oznak @ i zrobić test. Może coś poradzisz.Pierwszy miesiąc u mnie na diecie dał @ po 22 dniach , jak nigdy a potem już fajnie po 28 dni
Maminek31
Młoda zrób już ten test bo na tylu wątkach o tym piszesz i wszystkie chcemy już wiedzieć! Jak ma być ciąża to będzie! :-)
Ja dzisiaj mam 37dc/30 I nawet nie zanosi się żeby @ przyszła dzisiaj zobaczymy jak będzie jutro. Zastanawiam się czy zrobić jutro test z rana to będzie 8 dni po terminie @ czy odczekać jeszcze do środy rana i w środę rana jak nadal nie będzie oznak @ i zrobić test. Może coś poradzisz.
reklama
Fado123
Kurcze nie wiem co Ci poradzić , przy tak długich cyklach ciężko stwierdzić , ostatnio miałaś @ po 38 dniach tak? ja bym spróbowała jutro , mi w 28 dc wyszła blada 2 kreska potem beta i było okJa dzisiaj mam 37dc/30 I nawet nie zanosi się żeby @ przyszła dzisiaj zobaczymy jak będzie jutro. Zastanawiam się czy zrobić jutro test z rana to będzie 8 dni po terminie @ czy odczekać jeszcze do środy rana i w środę rana jak nadal nie będzie oznak @ i zrobić test. Może coś poradzisz.