reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Niestety ja mam zle doświadczenie z testami dlatego tak odwlekam ich zrobienie.

Nie każdej test wyjdzie parę dni po terminie [emoji846]
Wiem wiem , dlatego warto kupić 2 lub 3 innej firmy ,wtedy większe prawdopodobieństwo , ja zawsze kupowałam w aptece , taki z dzieckiem na opakowaniu ;)

Kurcze nie wiem co Ci poradzić , przy tak długich cyklach ciężko stwierdzić , ostatnio miałaś @ po 38 dniach tak? ja bym spróbowała jutro , mi w 28 dc wyszła blada 2 kreska potem beta i było ok
Tak ale w zeszłym cyklu miałam jednorazowy taki długi cykl 38dniowy a ponad rok temu jednorazowy cykl 24dniowy. W tym cyklu robiłam test o czułości 25 w 33dc i wyszedł negatywny. Jeszcze mam jeden test ale też o czułości 25 i tak się waham jutrzejszym A po jutrzejszym dniem wykonać ten test.

Ja nie mam do żadnych zaufania bo już się tyle razy zawiodłam ale nie mam możliwości zrobić bety więc zostały mi tylko robić testy co kilka dni i jeśli będą negatywne A okresu nadal nie będzie to mam wizytę u polskiego gin 18 czerwca ale to jeszcze 15dni do wizyty. Prędzej osiwieje

No nie dziwię się , ja też jestem bardzo niecierpliwa ,i trafiało mnie jak moje cykle były właśnie takie długie ,ileż to czekania i testów więcej ;)

Ja wiem że nie chcesz zrobić bo masz nadzieję na ciążę. Ale uważam że jeden dzień to już nie zrobi Ci różnicy. Ja bym wolała zrobić żeby wiedzieć na czym stoję A nie się łudzić i rozpisywać ciągle że to już 38 czy 45dc.
Kobieto weź się w garść i zrób ten test :p Umarlabym chyba jak bym się tak zmuszał do czekania.
Tak ale w zeszłym cyklu miałam jednorazowy taki długi cykl 38dniowy a ponad rok temu jednorazowy cykl 24dniowy. W tym cyklu robiłam test o czułości 25 w 33dc i wyszedł negatywny. Jeszcze mam jeden test ale też o czułości 25 i tak się waham jutrzejszym A po jutrzejszym dniem wykonać ten test.

reklama
Ja wiem że nie chcesz zrobić bo masz nadzieję na ciążę. Ale uważam że jeden dzień to już nie zrobi Ci różnicy. Ja bym wolała zrobić żeby wiedzieć na czym stoję A nie się łudzić i rozpisywać ciągle że to już 38 czy 45dc.
Kobieto weź się w garść i zrób ten test :p Umarlabym chyba jak bym się tak zmuszał do czekania.
To nie o to chodzi bo nawet jeśli zrobię jutro lub w środę test a wyjdzie negatywny A @Nadal nie będzie to nie oznacza że w tej ciąży nie jestem bo test wyszedł 8 lub 9 dni po terminie negatywny. Nie wyklucza ani nie potwierdzi ciąży.

Niestety ale jeśli chodzi o hormon ciążowy w moczu to ma duże znaczenie czy zrobię 8 albo 9 dni po terminie. Nie wiem czy słyszałaś o tym ale nie które dziewczyny zrobiły 14 dni po terminie @ test negatywny następnego dnia powtórzyly test i dwie kreski. Więc w tym temacie akurat nawet 1 dzień robi różnicę.

Do góry