reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny , jestem tu nowa ale tak się cieszę, że tu trafiłam, widzę że wszystkie się wspieracie nawzajem , to mega miłe zwłaszcza w tak dłużącym się czasie (od owu do @). Myślę że 4/5dni temu miałam owulacje i od wczoraj czuje kłucie w jajnikach Sama już nie wiem czy to dobrze czy źle .. jestem taka niecierpliwa do @ jeszcze 10 dni ! Czy któraś z was też tak się niecierpliwi ?
Oj kochana tu chyba wszystkie takie niecierpliwe. Jedne dziewczyny mają więcej cierpliwości jedne mniej. Ja należę do tej 2 grupy i potrafię zrobić nawet 5 testów przed terminem @. No niestety taka już jestem;)

Mnie też w tym cyklu kuly jajniki tak 5 dni od owu

reklama
Ja się nie cierpliwie. W poniedziałek tydzień temu miałam termin @ i bolą mnie jajniki dzisiaj już 7 dzień. Jeśli @ nie przyjdzie testuje w środę rano i jestem już taka niecierpliwa. Z jednej strony super że okaże się że może będę w ciąży A z drugiej strony dużo obaw. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Oooo trzymam kciuki !! Co do obaw mam to samo

Oj kochana tu chyba wszystkie takie niecierpliwe. Jedne dziewczyny mają więcej cierpliwości jedne mniej. Ja należę do tej 2 grupy i potrafię zrobić nawet 5 testów przed terminem @. No niestety taka już jestem;)

Mnie też w tym cyklu kuly jajniki tak 5 dni od owu
A robiłaś już w tym cyklu testy ? Ile Ci zostało dni do @ ?

Hej dziewczyny , jestem tu nowa ale tak się cieszę, że tu trafiłam, widzę że wszystkie się wspieracie nawzajem , to mega miłe zwłaszcza w tak dłużącym się czasie (od owu do @). Myślę że 4/5dni temu miałam owulacje i od wczoraj czuje kłucie w jajnikach Sama już nie wiem czy to dobrze czy źle .. jestem taka niecierpliwa do @ jeszcze 10 dni ! Czy któraś z was też tak się niecierpliwi ?
Witam nowa kolezanke :)
Sprawdzasz owu jakos czy na wyczucie narazie?
Mnie tez sie strasznie czas ciagnie... 5dni do testowania jak wiecznosc. A nie naleze do osob cierpliwych :)

Witam nowa kolezanke :)
Sprawdzasz owu jakos czy na wyczucie narazie?
Mnie tez sie strasznie czas ciagnie... 5dni do testowania jak wiecznosc. A nie naleze do osob cierpliwych :)
Narazie tak na wyczucie , 2 tyg przed następna @. Ja to tak się powstrzymuje od zrobienia testu wcześniej niż @ że to jakaś masakra. I każdy dzień się tak dłuży jak na złość, a ja coraz więcej myśli na minutę

Narazie tak na wyczucie , 2 tyg przed następna @. Ja to tak się powstrzymuje od zrobienia testu wcześniej niż @ że to jakaś masakra. I każdy dzień się tak dłuży jak na złość, a ja coraz więcej myśli na minutę
Ja i tak wiem, ze zrobie szybciej ale sie nie nastawiam ze cos wyjdzie. Ale po prostu nie wytrzymam chyba haha. Dlugo sie juz staracie? :)

Ja i tak wiem, ze zrobie szybciej ale sie nie nastawiam ze cos wyjdzie. Ale po prostu nie wytrzymam chyba haha. Dlugo sie juz staracie? :)
Ja tez myśle ze poczekam jeszcze pare dni i nie wytrzymam i zrobię Nie, to jest taki mały nasz spontan , ale nie będę ukrywać, że mam wielkie nadzieje i bardzo bym chciała dzidziusia. To może dlatego tak się bardzo nakręcam

Ja tez myśle ze poczekam jeszcze pare dni i nie wytrzymam i zrobię Nie, to jest taki mały nasz spontan , ale nie będę ukrywać, że mam wielkie nadzieje i bardzo bym chciała dzidziusia. To może dlatego tak się bardzo nakręcam
A no to trzymam kciuki :)
Ja moj pierwszy cykl pamietam doskonale, nadziei i wiary mielismy ogrom. Teraz juz zeszlismy na ziemie i po cichu liczymy, ze sie w koncu uda. Moj M to twardy dran, za to ja to sie nakrecam okropnie w tym cyklu.

reklama
A no to trzymam kciuki :)
Ja moj pierwszy cykl pamietam doskonale, nadziei i wiary mielismy ogrom. Teraz juz zeszlismy na ziemie i po cichu liczymy, ze sie w koncu uda. Moj M to twardy dran, za to ja to sie nakrecam okropnie w tym cyklu.
Ehhh mój to samo i w sumie to nawet nie chce z nim o tym gadać bo od razu mi by powiedział , że po co się tak nakręcam. Dlatego trafiłam tutaj bo muszę z kimś pogadać hehe Też trzymam kciuki ;) mam nadzieje że za chwile wszystkie będziemy po kolei świętować

Do góry