reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Witajcie dziewczyny.

Dzisiaj mam 36dc okresu nadal nie ma. Im bliżej środy tym się stresuje czy @ przyjdzie z takim opoznieniem czy faktycznie udało mi się zajść w ciążę.

Jeszcze 3 dni i zobaczymy co test pokaże chyba że wcześniej do mnie zawita @ tak jak w poprzednim cyklu na 38dc.

Masz objawy na @?
Witajcie dziewczyny.

Dzisiaj mam 36dc okresu nadal nie ma. Im bliżej środy tym się stresuje czy @ przyjdzie z takim opoznieniem czy faktycznie udało mi się zajść w ciążę.

Jeszcze 3 dni i zobaczymy co test pokaże chyba że wcześniej do mnie zawita @ tak jak w poprzednim cyklu na 38dc.

Niestety ból jajników może mieć różne przyczyny. Takich jak ciaza ciaza pozamaciczna torbiel kilku cm i skręt jajników. To jest mój pierwszy cykl w życiu gdzie odczuwam jajniki A zaczęło się to 2 i 3dc później miałam przerwę i zaczęły mi dokucza w dniu terminu @

Dziewczyny mam pytanie czy dieta odchudzająca stosowana od miesiąca może powodować na początku opóźnienie miesiączki czy to nie ma nic z tym wspólnego?

Czy ostatni test owu znowu pozytyw?

Do du@#% są te testy. Widzialam gdzieś że dziewczyna robiła z tej samej firmy i też ciągle wychodził jej pozytywny...
20190602_224857.jpeg

reklama
Słyszałam że zmiana diety może wpływać na miesiączke. Może przyjmujesz za mało kcal ?
Właśnie nie wiem. Nic muszę czekać i zobaczyć czy @przyjdzie. Dzisiaj 37dc czekam do środy rana i robię test mam nadzieję że już coś pokaże A jak nie to kolejny w następny weekend ale już o czułości 10 bo w domu mam jeden ale o czułości 25

Do góry