reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Właśnie nie wiem. Nic muszę czekać i zobaczyć czy @przyjdzie. Dzisiaj 37dc czekam do środy rana i robię test mam nadzieję że już coś pokaże A jak nie to kolejny w następny weekend ale już o czułości 10 bo w domu mam jeden ale o czułości 25
Uważaj na to właśnie żeby nie przyjmowac za mało kcal.

Oby się nam udało w tym cyklu

reklama
Uważaj na to właśnie żeby nie przyjmowac za mało kcal.

Oby się nam udało w tym cyklu
Kochana też o tym marzę. Mam nadzieję że mimo że mam test o czułości 25 A nie będzie w środę @ to chociaż test pokaże cień cienia drugiej kreski żeby mieć już jakaś informacje że pod moim sercem rośnie drugie serduszko nowe małe życie. To jest moje marzenie aby w końcu być w ciąży.

Zmiana w diecie bardzo wpływa na miesiączke . Na na diecie 1 miesiąc nie miałam wcale cykl wyszedł 57dni a potem przez 3 m przychodziła jak chciała 17dni 23 dni. Dieta bardzo wpływa
Dziewczyny mam pytanie czy dieta odchudzająca stosowana od miesiąca może powodować na początku opóźnienie miesiączki czy to nie ma nic z tym wspólnego?

Zmiana w diecie bardzo wpływa na miesiączke . Na na diecie 1 miesiąc nie miałam wcale cykl wyszedł 57dni a potem przez 3 m przychodziła jak chciała 17dni 23 dni. Dieta bardzo wpływa
Dziękuję za informację. Zobaczymy co u mnie będzie. Będę testować w środę może akurat się udało zajść w ciążę.

Każda zmiana w rutynowym życiu cyklu wpływa na miesiączkejednym bardziej jednym mniej. Dieta przeprowadzka stres egzaminy praca wszystko jakoś działa. Nie ma na to reguly.ja miałam problemy z miesiączka koleżanka miesiączka wszystko ok ale spać nie umiała
Nawet jeśli dietę zaczęłam stosować w środku cyklu?

Każda zmiana w rutynowym życiu cyklu wpływa na miesiączkejednym bardziej jednym mniej. Dieta przeprowadzka stres egzaminy praca wszystko jakoś działa. Nie ma na to reguly.ja miałam problemy z miesiączka koleżanka miesiączka wszystko ok ale spać nie umiała
Rozumiem. No mi nic nie dolega jedynie co to dobrze się czuje. Dzisiaj 37dc /30

Tak z własnego doświadczenia napiszę, antybiotyki też mega wpływają na cykl. Dzień przed planowaną owu zaczęłam brać, a @ przyszła dopiero po 2 miesiącach i to wywołana dupkiem. Na dobrą sprawę jako kobiety mamy przerąbane, każdy drobiazg może nam cykl rozwalić
Tak wiem ja na szczęście żadnych antybiotyków nie biorę stresu też nie mam. Zmiana klimatu to raczej nie możliwa bo już ponad Rok mieszkam w DE przeziębiona też nie jestem. Jedynie co to dietę mam od połowy cyklu i tak się zastanawiam czy to mogło mieć wpływ na @
W zeszłym miesiącu nie miałam diety A mimo tego okres przyszedł pierwszy raz w życiu na 38dc. Dlatego zdecydowałam że test zrobię w środę jeśli @nie będzie bo to będzie już 39dc. A jak ma okres przyjść to przyjdzie jutro jak wstanę i już powinien być.

Hej dziewczyny , jestem tu nowa ale tak się cieszę, że tu trafiłam, widzę że wszystkie się wspieracie nawzajem , to mega miłe zwłaszcza w tak dłużącym się czasie (od owu do @). Myślę że 4/5dni temu miałam owulacje i od wczoraj czuje kłucie w jajnikach Sama już nie wiem czy to dobrze czy źle .. jestem taka niecierpliwa do @ jeszcze 10 dni ! Czy któraś z was też tak się niecierpliwi ?

reklama
Hej dziewczyny , jestem tu nowa ale tak się cieszę, że tu trafiłam, widzę że wszystkie się wspieracie nawzajem , to mega miłe zwłaszcza w tak dłużącym się czasie (od owu do @). Myślę że 4/5dni temu miałam owulacje i od wczoraj czuje kłucie w jajnikach Sama już nie wiem czy to dobrze czy źle .. jestem taka niecierpliwa do @ jeszcze 10 dni ! Czy któraś z was też tak się niecierpliwi ?
Ja się nie cierpliwie. W poniedziałek tydzień temu miałam termin @ i bolą mnie jajniki dzisiaj już 7 dzień. Jeśli @ nie przyjdzie testuje w środę rano i jestem już taka niecierpliwa. Z jednej strony super że okaże się że może będę w ciąży A z drugiej strony dużo obaw. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić.

Do góry