reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Wiadomo, ze kazda z nas pragnie Maleństwa i dlatego tak trudno czekac z testowaniem, ale lepiej tak nie robic, zeby testowac przed terminem...
Zgadzam się z Tobą. Ja testowałam 3 dni po terminie @ test negatywny ale póki nie ma @ to nadzieja jest. Planuje zrobić drugi test za 4 dni w środę jeśli nadal @ Nie będzie.

reklama
Oby tym razem bylo inaczej ;)
Też mam taką nadzieję kochana [emoji846] A jak nie to nowy cykl nowe szanse tylko wtedy już pełna para. Mierzenie temp testy owu od 1dc castagnus i zamówię sobie saszetki do picia na uregulowanie cyklu owu i wpływają również pozytywnie na kobiecą płodność.

Ehh Ja nie ogarniam tego. Dzis plamienie mocniejsze jasnorozowe. Albo rzeczywiscie implantacyjne albo okres przyszedl 11dni po owu albo testy owu zle pokazalay owulacje. Nic z tego nie rozumiem

Ehh Ja nie ogarniam tego. Dzis plamienie mocniejsze jasnorozowe. Albo rzeczywiscie implantacyjne albo okres przyszedl 11dni po owu albo testy owu zle pokazalay owulacje. Nic z tego nie rozumiem
Organizm kobiety jest czasami nie do zrozumienia.
Wiem że tym Cię nie pociesze ale musisz czekać. Przyjmij to za miesiączke i szybciej czas poleci.

reklama
Do góry