reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ten test dopiero jest pozytywny . Reszta nie . Słabe kreski na teście owu nie są pozytywne
Test owu jest pozytywny jak kreska kontrolna i kreska testowa jest tego samego koloru lub kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej.

Testów się nie robi jak już pierwszy wyjdzie pozytyw bo później dziewczyny nie wiedzą o co chodzi i się zastanawiają.

Widziałam te testy i obie dziewczyny miały wcześniej pozytyw A później z ciekawości nadal robiły ( niepotrzebnie)

Tak ten najmocniejszy pozytyw, ale wczesniej tez byl pozytyw skoro prążki były rowne. No coz jesli teraz sie nie uda to w nastepnym mcu tyle testow nie bede robic i napewno kupie elektroniczne haha ;)

Tak ten najmocniejszy pozytyw, ale wczesniej tez byl pozytyw skoro prążki były rowne. No coz jesli teraz sie nie uda to w nastepnym mcu tyle testow nie bede robic i napewno kupie elektroniczne haha ;)
Polecam z clearblue digital on pokazuje dni plodne( wtedy buźka miga) jak jest owulacja ( wtedy buźka stoi w miejscu) A jak nie ma dni plodnych to pojawia się puste kółko.

Dziękuję, widzialam te testy i pewnie trzeba bedzie zakupić :) No chyba ze nie bedzie takiej potrzeby ;)
Ja też mam nadzieję że mimo że mam testy i jeszcze 50sztuk przyjdzie 4-5 czerwiec to z nadzieja myślę że nie będę musiała ich już używać.

Życzę każdej aby się udało. W końcu czerwiec zakłada się na bardzo owocny cykl. Mam nadzieję że my też będziemy w tym miesiącu już chwalily się dwoma kreskami ale tym razem na teście ciążowym.

Trzymam za wszystkie kciuki. I każdej życzę owocnych starań.

Dziewczyny, mam do Was jeszcze jedno pytanie z racji tego, że staram się ostatnio nie „nastawiać się” na ciążę i próbuję znaleźć logiczne wytłumaczenie niektórych moich objawów ze strony organizmu. Do terminu @ został tydzień, prócz podwyższonej temp., delikatnego pobolewania jajników, pieczenia i ciągnięcia w pachwinach, doszło teraz dużo śluzu. Czy to może być wina duphastonu? 3 miesiąc przyjmuję go na podtrzymanie od 18 do 27 dc. Dziś pojawiła się żółta bezwonna wydzielina na wkładce a na papierze zostało dużo białej gęstej wydzieliny. Czy to powoduje progesteron? Tak powinno być przed okresem? Do tej pory zawsze miałam sucho i brak libido, a teraz zupełnie odwrotnie :D
Kochanie, ja tak miałam przy pierwszej ciąży. I nie brałam wtedy żadnych leków.

reklama
Do góry