reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ten test dopiero jest pozytywny . Reszta nie . Słabe kreski na teście owu nie są pozytywne
Test owu jest pozytywny jak kreska kontrolna i kreska testowa jest tego samego koloru lub kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej.

Testów się nie robi jak już pierwszy wyjdzie pozytyw bo później dziewczyny nie wiedzą o co chodzi i się zastanawiają.

Widziałam te testy i obie dziewczyny miały wcześniej pozytyw A później z ciekawości nadal robiły ( niepotrzebnie)

Tak ten najmocniejszy pozytyw, ale wczesniej tez byl pozytyw skoro prążki były rowne. No coz jesli teraz sie nie uda to w nastepnym mcu tyle testow nie bede robic i napewno kupie elektroniczne haha ;)

Tak ten najmocniejszy pozytyw, ale wczesniej tez byl pozytyw skoro prążki były rowne. No coz jesli teraz sie nie uda to w nastepnym mcu tyle testow nie bede robic i napewno kupie elektroniczne haha ;)
Polecam z clearblue digital on pokazuje dni plodne( wtedy buźka miga) jak jest owulacja ( wtedy buźka stoi w miejscu) A jak nie ma dni plodnych to pojawia się puste kółko.

Dziękuję, widzialam te testy i pewnie trzeba bedzie zakupić :) No chyba ze nie bedzie takiej potrzeby ;)
Ja też mam nadzieję że mimo że mam testy i jeszcze 50sztuk przyjdzie 4-5 czerwiec to z nadzieja myślę że nie będę musiała ich już używać.

Życzę każdej aby się udało. W końcu czerwiec zakłada się na bardzo owocny cykl. Mam nadzieję że my też będziemy w tym miesiącu już chwalily się dwoma kreskami ale tym razem na teście ciążowym.

Trzymam za wszystkie kciuki. I każdej życzę owocnych starań.

Dziewczyny, mam do Was jeszcze jedno pytanie z racji tego, że staram się ostatnio nie „nastawiać się” na ciążę i próbuję znaleźć logiczne wytłumaczenie niektórych moich objawów ze strony organizmu. Do terminu @ został tydzień, prócz podwyższonej temp., delikatnego pobolewania jajników, pieczenia i ciągnięcia w pachwinach, doszło teraz dużo śluzu. Czy to może być wina duphastonu? 3 miesiąc przyjmuję go na podtrzymanie od 18 do 27 dc. Dziś pojawiła się żółta bezwonna wydzielina na wkładce a na papierze zostało dużo białej gęstej wydzieliny. Czy to powoduje progesteron? Tak powinno być przed okresem? Do tej pory zawsze miałam sucho i brak libido, a teraz zupełnie odwrotnie :D
Kochanie, ja tak miałam przy pierwszej ciąży. I nie brałam wtedy żadnych leków.

reklama
Do góry