reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Czy tylko ja tak mam dziś ze wszystko mnie denerwuje dosłownie wszystko każde hałas rozmowa itp aż mną trzęsie [emoji36][emoji36]. Za parę dni powinnam mieć @ więc zwalam winę na to ale nie pamiętam żebym w poprzednich cyklach rąk miala [emoji848][emoji31]
Ja to jestem dzisiaj nieobecna.. pierwsze pol dnia bylam senna i przytlumiona.. a drugie pol dnia chcialo rozsadzic mi glowe.. dopiero teraz prawie 2h drzemki pozwolilo mi zaczac funkcjonowac.. na szczescie moje chlopaki poobiedzie myja naczynia (obudzila mnie dyskusja kto co zmywa).. wiec ja sie podnosze z kanapy i lece do lidla po cos na kanapki bo krucho sie robi w domu sama wedlina zostala [emoji23] nie chce mi sie ale po drzemce troche dotlenienia tez sie przyda..

reklama
Czy mozliwe jest zeby tuz po okresie nastapila owulacja? Ja wiem ze ten test jest negatywny ale pierwszy raz mi sie zdarza zeby pojawila sie tak mocna kreska testowa i to w 4 dniu cyklu. Zawsze mi taka kreske pokazywalo max 3 dni przed pozytywnym wynikiem testu owu.

Załączniki

• 57EBF97E-85E5-441E-9DD3-FC9D2E1393DC.jpeg
    57EBF97E-85E5-441E-9DD3-FC9D2E1393DC.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 69
Czy mozliwe jest zeby tuz po okresie nastapila owulacja? Ja wiem ze ten test jest negatywny ale pierwszy raz mi sie zdarza zeby pojawila sie tak mocna kreska testowa i to w 4 dniu cyklu. Zawsze mi taka kreske pokazywalo max 3 dni przed pozytywnym wynikiem testu owu.
Wszystko jest możliwe. Wykonuj test aż będzie wynik pozytywny i od wyniku pozytywnego 24-36godzin powinna być owu ale to potwierdzi lekarz na usg ponieważ test nie pokaże czy pęcherzyk pęknie czy nie.

Przy krotkich cyklach owulacja potrafi wystapic nawet podczas okresu

Wszystko jest możliwe. Wykonuj test aż będzie wynik pozytywny i od wyniku pozytywnego 24-36godzin powinna być owu ale to potwierdzi lekarz na usg ponieważ test nie pokaże czy pęcherzyk pęknie czy nie.
Niestety do monitoringu nie mam dostepu bo mieszkam w UK a tu takiej magii nie wykonuja niestety :/ zostaje mi robic te testy

reklama
To w czasie miesiączki raczej nie jest możliwe żeby była owulacja. Ja mam różnie czasami 30dc czasami 34dc A miesiąc temu nawet dostałam na 38dc więc patrząc na długie cykle to nie jest możliwe żeby owu odbyła się krótko po okresie ale wszystko jest możliwe. Nic się nie wymyśli próbuj te testy i sprawdzisz w którym dniu cyklu miałaś pozytywny test owu ale co 2-3 dni Przytulanki i nie ominiesz napewno owulacji. Szkoda że nie możesz sprawdzić czy pęcherzyk rośnie i czy pęka. Bo testy tego nie powiedzą. A mieszysz również temp w pochwie?

Do góry