reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Fajne są na necie koniki na biegunach które też śpiewają, ihahaja i świeca.
Można też zestaw doktora, fryzjerski itp. Itd.
Konika ma, ale z zestawem doktora fajny pomysl, dzięki za podpowiedź [emoji6]
W przeciwienstwie do dentysty Marty poiformowala mnie ze nawet w 1 trymestrze mozna.. kwestia dobrania odpowiednich lekow ktore nie wyrządzą szkody :)
Ja gdzieś czytałam, że więcej szkody może narobić zepsuty ząb niż jego leczenie w każdym trymestrze [emoji848]

reklama
Bardzo trzymam za nas kciuki [emoji110]
Ritka.. ja ogolnie staram sie nie dopuszczac zlych mysli.. wierze w cos takiego jak sila przyciagania (polecam film The Secret).. dlatego staram sie myslec pozytywnie.. poza tym w obydwie ciaze ktore przeszlam zaszlam w pierwszych cyklach staran.. a to mocno podnosi na duchu.. fakt faktem wtedy bylam o wiele mlodsza.. ale wciaz ani sie nie czuje ani nie wygladam na swoj wiek.. ;)

Konika ma, ale z zestawem doktora fajny pomysl, dzięki za podpowiedź [emoji6]
Ja gdzieś czytałam, że więcej szkody może narobić zepsuty ząb niż jego leczenie w każdym trymestrze [emoji848]
Dokladnie.. jeden zab potrafi zatruc caly organizm.. ja mocno sie zaniedbalam po rozwodzie.. mialam zab z ktorego zostal sam korzen.. wiecznie mialam slaba morfologie.. kiedy go usunelam 2 miesiace pozniej mialam wyniki jak chyba nigdy wczesniej :)

Ritka.. ja ogolnie staram sie nie dopuszczac zlych mysli.. wierze w cos takiego jak sila przyciagania (polecam film The Secret).. dlatego staram sie myslec pozytywnie.. poza tym w obydwie ciaze ktore przeszlam zaszlam w pierwszych cyklach staran.. a to mocno podnosi na duchu.. fakt faktem wtedy bylam o wiele mlodsza.. ale wciaz ani sie nie czuje ani nie wygladam na swoj wiek.. ;)
Matko piszesz jakbyś miała z 60 plus a to faktycznie dużo daje nadziei skoro tak było wtedy, ja muszę się tego uczyć bo mam 30 lat i to będzie moje pierwsze dziecko.

Dziewczyny ja się cieszę i zarazem nie wiem czego terazam się spodziewać. Dostałam wyczerpana @ tragedia jakby ktoś kran odkręcIł a boli niemiłosiernie i od jutra zaczynam clo i aromek. Tak na tą moją @ czekałam a teraz jestem pełna obaw :(

Tak mnie glowa boli od 3 godzin ze zaraz bede sciany gryzla.. koszmar jakis.. ale obiad zrobiony.. gary pomyte.. i ide polezec.. moze przejdzie..

Czy tylko ja tak mam dziś ze wszystko mnie denerwuje dosłownie wszystko każde hałas rozmowa itp aż mną trzęsie [emoji36][emoji36]. Za parę dni powinnam mieć @ więc zwalam winę na to ale nie pamiętam żebym w poprzednich cyklach rąk miala [emoji848][emoji31]

reklama
Czy tylko ja tak mam dziś ze wszystko mnie denerwuje dosłownie wszystko każde hałas rozmowa itp aż mną trzęsie [emoji36][emoji36]. Za parę dni powinnam mieć @ więc zwalam winę na to ale nie pamiętam żebym w poprzednich cyklach rąk miala [emoji848][emoji31]
Ja miałam tak samo cały tydzień mnie nosiło wszystko wkurzało. Nawet m powiedział żebym juz dostała @ bo wariacji ze mną dostanie bo o wszystko afera. No i jest dziś przyszła

Do góry