reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Fajne są na necie koniki na biegunach które też śpiewają, ihahaja i świeca.
Można też zestaw doktora, fryzjerski itp. Itd.
Konika ma, ale z zestawem doktora fajny pomysl, dzięki za podpowiedź [emoji6]
W przeciwienstwie do dentysty Marty poiformowala mnie ze nawet w 1 trymestrze mozna.. kwestia dobrania odpowiednich lekow ktore nie wyrządzą szkody :)
Ja gdzieś czytałam, że więcej szkody może narobić zepsuty ząb niż jego leczenie w każdym trymestrze [emoji848]

reklama
Bardzo trzymam za nas kciuki [emoji110]
Ritka.. ja ogolnie staram sie nie dopuszczac zlych mysli.. wierze w cos takiego jak sila przyciagania (polecam film The Secret).. dlatego staram sie myslec pozytywnie.. poza tym w obydwie ciaze ktore przeszlam zaszlam w pierwszych cyklach staran.. a to mocno podnosi na duchu.. fakt faktem wtedy bylam o wiele mlodsza.. ale wciaz ani sie nie czuje ani nie wygladam na swoj wiek.. ;)

Konika ma, ale z zestawem doktora fajny pomysl, dzięki za podpowiedź [emoji6]
Ja gdzieś czytałam, że więcej szkody może narobić zepsuty ząb niż jego leczenie w każdym trymestrze [emoji848]
Dokladnie.. jeden zab potrafi zatruc caly organizm.. ja mocno sie zaniedbalam po rozwodzie.. mialam zab z ktorego zostal sam korzen.. wiecznie mialam slaba morfologie.. kiedy go usunelam 2 miesiace pozniej mialam wyniki jak chyba nigdy wczesniej :)

Ritka.. ja ogolnie staram sie nie dopuszczac zlych mysli.. wierze w cos takiego jak sila przyciagania (polecam film The Secret).. dlatego staram sie myslec pozytywnie.. poza tym w obydwie ciaze ktore przeszlam zaszlam w pierwszych cyklach staran.. a to mocno podnosi na duchu.. fakt faktem wtedy bylam o wiele mlodsza.. ale wciaz ani sie nie czuje ani nie wygladam na swoj wiek.. ;)
Matko piszesz jakbyś miała z 60 plus a to faktycznie dużo daje nadziei skoro tak było wtedy, ja muszę się tego uczyć bo mam 30 lat i to będzie moje pierwsze dziecko.

Dziewczyny ja się cieszę i zarazem nie wiem czego terazam się spodziewać. Dostałam wyczerpana @ tragedia jakby ktoś kran odkręcIł a boli niemiłosiernie i od jutra zaczynam clo i aromek. Tak na tą moją @ czekałam a teraz jestem pełna obaw :(

Tak mnie glowa boli od 3 godzin ze zaraz bede sciany gryzla.. koszmar jakis.. ale obiad zrobiony.. gary pomyte.. i ide polezec.. moze przejdzie..

Czy tylko ja tak mam dziś ze wszystko mnie denerwuje dosłownie wszystko każde hałas rozmowa itp aż mną trzęsie [emoji36][emoji36]. Za parę dni powinnam mieć @ więc zwalam winę na to ale nie pamiętam żebym w poprzednich cyklach rąk miala [emoji848][emoji31]

reklama
Czy tylko ja tak mam dziś ze wszystko mnie denerwuje dosłownie wszystko każde hałas rozmowa itp aż mną trzęsie [emoji36][emoji36]. Za parę dni powinnam mieć @ więc zwalam winę na to ale nie pamiętam żebym w poprzednich cyklach rąk miala [emoji848][emoji31]
Ja miałam tak samo cały tydzień mnie nosiło wszystko wkurzało. Nawet m powiedział żebym juz dostała @ bo wariacji ze mną dostanie bo o wszystko afera. No i jest dziś przyszła

Do góry