reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Mayerd ja czekam na ból brzucha przed @. Teraz wslychuje się w każdą reakcje.

Dobranoc tym które idą spać :-)

Hehe ja reż się uzaleznilam nawet jak nie mam czasu pisać to podczytuje na bieżąco.
U mnie to samo, uzależnienie [emoji16] zaglądam tu codziennie jak tylko mam czas i podczytuje [emoji16]

reklama
Dziewczyny ja padam na pysk. Jest masakra w tej ciąży. W poprzedniej się tak nie czułam. Spać mi się chce, nie mam na nic ochoty i mdłości mam z rana. Ale potem już lepiej jest. Jestem wykończona wiecznie zmęczona.

Aga gratulacje mega super wieści przepraszam teraz doczytałam.

Olineekg daj znać jak test

Ale produkcja postów! No i fasolek ♡♡♡ jestem zachwycona [emoji173] gratuluję kochane. Ja wczoraj wróciłam z krótkiego urlopu w górach, ale dziś już w pracy. 11dc od 13 chce zacząć testy owu.

Dziewczyny ja padam na pysk. Jest masakra w tej ciąży. W poprzedniej się tak nie czułam. Spać mi się chce, nie mam na nic ochoty i mdłości mam z rana. Ale potem już lepiej jest. Jestem wykończona wiecznie zmęczona.

Aga gratulacje mega super wieści przepraszam teraz doczytałam.

Olineekg daj znać jak test
Z tego co pamiętam to przejściowe. potem będziesz miec więcej energii

Ja to patrzac na pogode za oknem to i bez ciąży mam niechec do wszystkiego i chroniczne zmeczenie..
Wstaje wlasnie do pracy.. i znow byle przetrwac do 16.. jutro wolne ale zdaje sie ze mam wizyte u dentysty..
Nie chce mi sie strasznie.. nastroj pod psem.. najchetniej bym sie zawinela w koldrze i nie wystawiala nosa.. ehh.. 18dc.. jeszcze 12 dni do testowania.. plyn czasie.. plyn..

Ja to patrzac na pogode za oknem to i bez ciąży mam niechec do wszystkiego i chroniczne zmeczenie..
Wstaje wlasnie do pracy.. i znow byle przetrwac do 16.. jutro wolne ale zdaje sie ze mam wizyte u dentysty..
Nie chce mi sie strasznie.. nastroj pod psem.. najchetniej bym sie zawinela w koldrze i nie wystawiala nosa.. ehh.. 18dc.. jeszcze 12 dni do testowania.. plyn czasie.. plyn..
Właśnie mi też [emoji24]

Mam tak samo.. Całą drogę do pracy dziś jechałam w ulewie i to takiej, ze ledwo wycieraczki wyrabiały [emoji53]
Trzeba przetrwać do weekendu, potem pogoda ma się w końcu poprawić, w niedzielę ma być już w ogóle cudnie, Poznań 24 stopnie i słońce, czas na doładowanie wit. D i zarumienie skóry [emoji16]

Mam tak samo.. Całą drogę do pracy dziś jechałam w ulewie i to takiej, ze ledwo wycieraczki wyrabiały [emoji53]
Trzeba przetrwać do weekendu, potem pogoda ma się w końcu poprawić, w niedzielę ma być już w ogóle cudnie, Poznań 24 stopnie i słońce, czas na doładowanie wit. D i zarumienie skóry [emoji16]
A Ty też z Poznania? Ha ha ja na zwycięstwa przy galerii pestce mieszkam

reklama
Do góry