No raczej a potem z wózkamiMy to siw chyba dziewczyny na jakis soczek umowimy [emoji23]
reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Hahah oby!No raczej a potem z wózkami
Ja kawałek za Poznaniem, do Poznania żabi skok [emoji16]A Ty też z Poznania? Ha ha ja na zwycięstwa przy galerii pestce mieszkam
No nawet wypada skoro taka kumulacja poznańska tutaj [emoji16]My to siw chyba dziewczyny na jakis soczek umowimy [emoji23]
MisiaJasia
A kawalek za Poznaniem z ktorej strony? [emoji16] ja mieszkam tuz za zachodnią granicą miasta - SkórzewoJa kawałek za Poznaniem, do Poznania żabi skok [emoji16]
No nawet wypada skoro taka kumulacja poznańska tutaj [emoji16]
J a jeszcze dwa lata i chcemy się przeprowadzić okolice dopiewa, palenia zobaczymy gdzie działkę kupimyA kawalek za Poznaniem z ktorej strony? [emoji16] ja mieszkam tuz za zachodnią granicą miasta - Skórzewo
Olineekg
Dziewczyny ja padam na pysk. Jest masakra w tej ciąży. W poprzedniej się tak nie czułam. Spać mi się chce, nie mam na nic ochoty i mdłości mam z rana. Ale potem już lepiej jest. Jestem wykończona wiecznie zmęczona.
Aga gratulacje mega super wieści przepraszam teraz doczytałam.
Olineekg daj znać jak test
Dzień dobry wszystkim [emoji4] Zaspałam do pracy z tego wszystkiego testu nie zrobiłam.. ale może i dobrze, chyba się boje, że znowu tylko jedna kreska [emoji53] udanego dnia dziewczyny mimo tej okropnej pogody.. a Tobie MartaSx dużo dużo odpoczynku!
Oj tam nie ma co się baćDzień dobry wszystkim [emoji4] Zaspałam do pracy z tego wszystkiego testu nie zrobiłam.. ale może i dobrze, chyba się boje, że znowu tylko jedna kreska [emoji53] udanego dnia dziewczyny mimo tej okropnej pogody.. a Tobie MartaSx dużo dużo odpoczynku!
MisiaJasia
Ooooo w moje rejony [emoji173][emoji173][emoji173]J a jeszcze dwa lata i chcemy się przeprowadzić okolice dopiewa, palenia zobaczymy gdzie działkę kupimy
Ja zupełnie druga strona, okolice Swarzędza [emoji6]A kawalek za Poznaniem z ktorej strony? [emoji16] ja mieszkam tuz za zachodnią granicą miasta - Skórzewo
Też myśleliśmy nas tymi miejscowościami, ale ostatecznie zapadła inna decyzja [emoji16]J a jeszcze dwa lata i chcemy się przeprowadzić okolice dopiewa, palenia zobaczymy gdzie działkę kupimy
Wolałam mieć bliżej do mamy niż do pracy, bo to ona będzie mi za chwilę bardziej potrzebna [emoji16]
reklama
Mamę to ja mam 100 km a teściowa 60 sami jesteśmy więc luzik. I tak jest dobrze [emoji23]Ja zupełnie druga strona, okolice Swarzędza [emoji6]
Też myśleliśmy nas tymi miejscowościami, ale ostatecznie zapadła inna decyzja [emoji16]
Wolałam mieć bliżej do mamy niż do pracy, bo to ona będzie mi za chwilę bardziej potrzebna [emoji16]
Chcemy się budować. Teraz splacilismy hipotekę bo kupiliśmy mieszkanie dla syna żeby miał na start. I jak już splacona to chcemy się budować.