reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Mamę to ja mam 100 km a teściowa 60 sami jesteśmy więc luzik. I tak jest dobrze [emoji23]
Chcemy się budować. Teraz splacilismy hipotekę bo kupiliśmy mieszkanie dla syna żeby miał na start. I jak już splacona to chcemy się budować.
Pewnie, jak są możliwości finansowe to nie ma co się zastanawiać. W końcu synek musi mieć gdzie piłkę kopać, a maleństwo bawić się w piaskownicy [emoji16]

reklama
Pisalyscie ostatnio o aplikacjach do śledzenia owu. Mi każda pokazuje inną datę owu. Dodatkowo sprawdzałam na necie w kalkulatorze dni plodnych i to już w ogóle rozbieżność kilku dni. Wylicza mi na 20 21 22 i 23. Bądź tu człowieku mądry [emoji1787] jestem ciekawa co mi testy owu pokażą. Dbam o to żeby przytulanki były co 2 dni więc no kurczę kiedyś się musi udać [emoji847]

Pisalyscie ostatnio o aplikacjach do śledzenia owu. Mi każda pokazuje inną datę owu. Dodatkowo sprawdzałam na necie w kalkulatorze dni plodnych i to już w ogóle rozbieżność kilku dni. Wylicza mi na 20 21 22 i 23. Bądź tu człowieku mądry [emoji1787] jestem ciekawa co mi testy owu pokażą. Dbam o to żeby przytulanki były co 2 dni więc no kurczę kiedyś się musi udać [emoji847]
No u mnie rozbieznosc miedzy aplikacją a testami byla 2 dni.. w sensie apka pokazywala owu 2 dni wczesniej

To mamy owu w podobnym czasie, może będziemy razem testować potem [emoji16]
Mi pokazuje na 24/26.05 w apce, zobaczymy jak testy pokażą [emoji848]

A ja to dzisiaj w ogole jakas poddenerwowana jestem.. jakis taki scisk w zoladku ze az niedobrze sie robi.. miejsca sobie w pracy znalezc nie moge.. chodze w ta i spowrotem jak lew w ciasnej klatce.. nie wiem.. czy to wina pogody dzis czy co..

Ja testować powinnam coś koło 6 [emoji847]
Ja zgodnie z cyklem też powinnam testować tak samo, dni płodne pokazuje na 23-25 maja.
Ale ginekolog mówiła że po USG że powinno być max do 4 dni. Więc chyba znów mój cykl zmienia terminy :)
Dziewczyny to jesteśmy w 3 z tym terminem. Ja powinnam testować 8, ale pewnie nie wytrzymam i zatestuje z Wami 6 [emoji16] z resztą zobaczę jeszcze co testy owu pokażą

reklama
Do góry