reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

No mi z tego co Endo 9 maja powiedział to hormony mam ok nie ma do czego się przyczepić. Ale nie mam pewności czy mam owu i chce to sprawdzić tylko teraz muszę czekać do wtorku i zapytać lekarza i go jakoś przekonać bo nie dam się zbyć teraz.
Kochana ja teraz czekam do @ a pewnie lada moment będzie bo brzuch boli. A mam już w domu leki od lekarza. Dostałam clo i aromeka brać 2-7dc 2x1 tabletce i 9-10 dc mam przyjść na monitoring. Jak będzie ładnie rosło to czekamy do odpowiedniej wielkości zastrzyk i fikołki. Jak niestety nie podziała w tym cyklu to w przyszłym ciut mocniejsza dawkę leku.

reklama
Kochana ja teraz czekam do @ a pewnie lada moment będzie bo brzuch boli. A mam już w domu leki od lekarza. Dostałam clo i aromeka brać 2-7dc 2x1 tabletce i 9-10 dc mam przyjść na monitoring. Jak będzie ładnie rosło to czekamy do odpowiedniej wielkości zastrzyk i fikołki. Jak niestety nie podziała w tym cyklu to w przyszłym ciut mocniejsza dawkę leku.
Trzymam kciuki i czekam na wiadomość że się udało. Non stop nas coś złego spotyka to czas nadszedł aby każda z nas w końcu spotkało coś dobrego i wspaniałego np fasolka. Uda się zobaczysz wierzę w to bardziej niż w sama siebie

Dziewczyny ale my jesteśmy dzielnie powiem wam [emoji7]
Ja to już czasami sama sobie się dziwię że tyle znoszę i nadal walczę i nie poddaje się. Choć czasami mam momenty załamania ale to tylko momenty. Wtedy w chodzę na forum i spowrotem mam siły do walki o fasolke. Ja już się chyba uzależnilam od tego forum. Rano wstaje biorę tabletki idę się myć ogarniam się i pierwsze co to tel do ręki i czytam forum. [emoji1787][emoji1787]

Laski damy rade :)
Ja ucieam spać. Wzięłam nospe bo brzuch boli ale @ jeszcze nie ma.
A jutro musze tyle spraw ogarnać..
Dobranoc

Właśnie dziś czytałam o tym u mamy ginekolog
emoji6.png
zobaczcie, podaje sie w III trymestrze kobietom z Rh-
A Twoja siostra będzie musiała zapłacić za ten zastrzyk, czy jak to teraz jest? Artykuł z grudnia 2016 r. więc mogło się pozmieniać.
Ja na pewno będę chętna na taki zastrzyk profilaktycznie, bo mam Rh-. Nie zaszkodzi, a lepiej zapobiegać
emoji848.png
Zobacz załącznik 973118
Z cego co mowiła to darmowe chociaż chodzi prywatnie
Właśnie dziś czytałam o tym u mamy ginekolog [emoji6] zobaczcie, podaje sie w III trymestrze kobietom z Rh-
A Twoja siostra będzie musiała zapłacić za ten zastrzyk, czy jak to teraz jest? Artykuł z grudnia 2016 r. więc mogło się pozmieniać.
Ja na pewno będę chętna na taki zastrzyk profilaktycznie, bo mam Rh-. Nie zaszkodzi, a lepiej zapobiegać [emoji848]Zobacz załącznik 973118
Z tego co mowiła darmowe .

Mayerd ja czekam na ból brzucha przed @. Teraz wslychuje się w każdą reakcje.

Dobranoc tym które idą spać :-)

Hehe ja reż się uzaleznilam nawet jak nie mam czasu pisać to podczytuje na bieżąco.

reklama
To fajnie. Pozazdroscic podejscia opieki zdrowotnej do tematu. Naprawde. Ja w PL musialam za wszystko placic i w UK wszystkie tego typu badania tez sa odplatne. Nieplodnosc tu nie jest traktowana jako choroba w ktorej trzeba pomoc wiec za wszystko sie placi. Chyba, ze wynika to z nastepstw chorobowych. Wiekszosc badan wykonujemy w PL bo tu mozna zbankrutowac.
Tez mieszkam w UK i zgadzam sie. Ciaza do 12 tyg to nie ciaza. Badania podczas ciazy? Eee gdzie tam brzuch zmierza cisnienie tez plus waga i koniec. Ostatnio wynalazlam prywatna przychodnie i za samo badanie bhcg z krwi licza sobie £53 masakra jakas

Do góry