MisiaJasia
Fanka BB :)
Oo.. to sobie sprawdzeTen lepszy moim zdaniem Zobacz załącznik 972480
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo.. to sobie sprawdzeTen lepszy moim zdaniem Zobacz załącznik 972480
Sciagnelam 3 różne ale ten że zdjęcia mi podpasowal najbardziejOo.. to sobie sprawdze![]()
Ja mam taka czerwona książeczkę z kwiatkiem na środku i wstążka różowa. Mam tą aplikację już kilka lat ale przy nieregularnych miesiaczkach wogule się nie sprawdza i mam możliwość właśnie wpisywania temp w ta aplikacje wagę ciała różne objawy nastroje notatki ile trwa okres. Mam ja chyba tylko żeby mniej więcej wiedzieć kiedy się zabezpieczyć przed ewentualnym @I żeby założyć wkładkę jak gdzie wychodzę.Tak ja miałam flo i taki z kwiatkiem
Ja tez slugo uzywam wlasnie kalendarzyk.. a od jakiegos czasu flo.. i pokazuja rozbierznosci w kalkulacjach.. dlatego sie zastanawiam jaka apka jest najlepsza..Ja mam taka czerwona książeczkę z kwiatkiem na środku i wstążka różowa. Mam tą aplikację już kilka lat ale przy nieregularnych miesiaczkach wogule się nie sprawdza i mam możliwość właśnie wpisywania temp w ta aplikacje wagę ciała różne objawy nastroje notatki ile trwa okres. Mam ja chyba tylko żeby mniej więcej wiedzieć kiedy się zabezpieczyć przed ewentualnym @I żeby założyć wkładkę jak gdzie wychodzę.
No właśnie bo to się sprawdza przy regularnychJa mam taka czerwona książeczkę z kwiatkiem na środku i wstążka różowa. Mam tą aplikację już kilka lat ale przy nieregularnych miesiaczkach wogule się nie sprawdza i mam możliwość właśnie wpisywania temp w ta aplikacje wagę ciała różne objawy nastroje notatki ile trwa okres. Mam ja chyba tylko żeby mniej więcej wiedzieć kiedy się zabezpieczyć przed ewentualnym @I żeby założyć wkładkę jak gdzie wychodzę.
Jak mogą się rozjezdzac te dane?Tak ja miałam flo i taki z kwiatkiem
W momencie oznczenia pozytywnego testu owu w obu przelicza sie inny termin spodziewanej @.. roznica niewielka 1 dnia.. ale jednak flo wydaje sie byc realniejszy.. po pozytuwnym tescie pokazal ze owu bedzie nastepnego dnia.. kalendarzyk oznaczyl owu na dzien wykonania testu..Jak mogą się rozjezdzac te dane?
Niestety nie pomogę Ci w tym. Ponieważ u mnie żadna apka się nie sprawdzi bo nie mam regularnych cykli. Jeżeli co mogę doradzić to trzymaj dwie aplikacje wprowadzaj takie same dane z godnie z prawdą i zobacz która aplikacja jest bardziej wiarygodna.Ja tez slugo uzywam wlasnie kalendarzyk.. a od jakiegos czasu flo.. i pokazuja rozbierznosci w kalkulacjach.. dlatego sie zastanawiam jaka apka jest najlepsza..
Mam nadzieję że agnus castus mi wyreguluje cykl. Bo mimo że nie mam dużej rozbieżności między cyklami ale strasznie mnie to denerwuje i jednak wolałabym mieć cykl regularny.No właśnie bo to się sprawdza przy regularnych
No tak wlasnie robie z "flo" i "moj kalendarzyk" i dlatego pytam jak wasze doswiadczenia bo widze rozbieznosciNiestety nie pomogę Ci w tym. Ponieważ u mnie żadna apka się nie sprawdzi bo nie mam regularnych cykli. Jeżeli co mogę doradzić to trzymaj dwie aplikacje wprowadzaj takie same dane z godnie z prawdą i zobacz która aplikacja jest bardziej wiarygodna.