reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Tak ja miałam flo i taki z kwiatkiem
Ja mam taka czerwona książeczkę z kwiatkiem na środku i wstążka różowa. Mam tą aplikację już kilka lat ale przy nieregularnych miesiaczkach wogule się nie sprawdza i mam możliwość właśnie wpisywania temp w ta aplikacje wagę ciała różne objawy nastroje notatki ile trwa okres. Mam ja chyba tylko żeby mniej więcej wiedzieć kiedy się zabezpieczyć przed ewentualnym @I żeby założyć wkładkę jak gdzie wychodzę.

Ja mam taka czerwona książeczkę z kwiatkiem na środku i wstążka różowa. Mam tą aplikację już kilka lat ale przy nieregularnych miesiaczkach wogule się nie sprawdza i mam możliwość właśnie wpisywania temp w ta aplikacje wagę ciała różne objawy nastroje notatki ile trwa okres. Mam ja chyba tylko żeby mniej więcej wiedzieć kiedy się zabezpieczyć przed ewentualnym @I żeby założyć wkładkę jak gdzie wychodzę.
Ja tez slugo uzywam wlasnie kalendarzyk.. a od jakiegos czasu flo.. i pokazuja rozbierznosci w kalkulacjach.. dlatego sie zastanawiam jaka apka jest najlepsza..

No właśnie bo to się sprawdza przy regularnych

Jak mogą się rozjezdzac te dane?
W momencie oznczenia pozytywnego testu owu w obu przelicza sie inny termin spodziewanej @.. roznica niewielka 1 dnia.. ale jednak flo wydaje sie byc realniejszy.. po pozytuwnym tescie pokazal ze owu bedzie nastepnego dnia.. kalendarzyk oznaczyl owu na dzien wykonania testu..

Ja tez slugo uzywam wlasnie kalendarzyk.. a od jakiegos czasu flo.. i pokazuja rozbierznosci w kalkulacjach.. dlatego sie zastanawiam jaka apka jest najlepsza..
Niestety nie pomogę Ci w tym. Ponieważ u mnie żadna apka się nie sprawdzi bo nie mam regularnych cykli. Jeżeli co mogę doradzić to trzymaj dwie aplikacje wprowadzaj takie same dane z godnie z prawdą i zobacz która aplikacja jest bardziej wiarygodna.

reklama
Niestety nie pomogę Ci w tym. Ponieważ u mnie żadna apka się nie sprawdzi bo nie mam regularnych cykli. Jeżeli co mogę doradzić to trzymaj dwie aplikacje wprowadzaj takie same dane z godnie z prawdą i zobacz która aplikacja jest bardziej wiarygodna.
No tak wlasnie robie z "flo" i "moj kalendarzyk" i dlatego pytam jak wasze doswiadczenia bo widze rozbieznosci ;)

Do góry