reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
MisiaJasia ten test z dzisiaj jest najbardziej wyraźny . Ja bym liczyła od dzisiaj owu . Co miesiąc mam takie testy i chodziłam rownolegle na usg wiec wiem ze robi się aż test pokaże dwie mocne krechy bądź ciemniejsza od testowej . Robisz o tej samej godzinie rozumie ? Ja robiłam kiedyś rano a potem gin mówiła zeby robić ok 17 każdego dnia

MisiaJasia ten test z dzisiaj jest najbardziej wyraźny . Ja bym liczyła od dzisiaj owu . Co miesiąc mam takie testy i chodziłam rownolegle na usg wiec wiem ze robi się aż test pokaże dwie mocne krechy bądź ciemniejsza od testowej . Robisz o tej samej godzinie rozumie ? Ja robiłam kiedyś rano a potem gin mówiła zeby robić ok 17 każdego dnia
Tak.. robie zawsze o tej samej porze.. ten ostatni ciemni bo.. no brzydko.. mokry jeszcze ;) ehh.. czyli jak tulasy w sobote byly to szanse przepadaja i ten cykl do niczego.. :(

Tak.. robie zawsze o tej samej porze.. ten ostatni ciemni bo.. no brzydko.. mokry jeszcze ;) ehh.. czyli jak tulasy w sobote byly to szanse przepadaja i ten cykl do niczego.. :(
Kochanie a Jasio kiedy wraca??
Teoretycznie jak dziś ciemna kreska to 24-36 godzin na owulacje i później ok 24godz na zapłodnienie. Wiec wszystko jest mozliwe

Ja jak robiłam testy owu ponad rok temu to jak w tym jednym cyklu pokazał mi test owu pik LH to była testowa mocniejsza od kontrolnej i już później testów nie robiłam. Teraz wracam do testów od następnego cyklu i zobaczymy co teraz będzie czy mi pokaże pik LH i jaka będzie temp w dniu piku LH.

Dla mnie te testy to czarna magia [emoji52] A też chce spróbować w tym cyklu.
Dziewczyny.. wy macie doswiadczenie w testowaniu owu.. jak dlugo utrzymuje sie podniesione LH? I jak dlugosc tego ma sie do owu? Dzisiaj rowniez mam wynik pozytywny.. tzn ze do owu nie doszlo i nadal utrzymuje sie podniesiony wynik LH? Czy jak to dziala? Podpowiedzcie prosze.. bo czuje ze mam podciete skrzydla :(Zobacz załącznik 972206

reklama
Czyli laski ja widzę ze w tym cyklu czyli na przełomie maja/czerwca połowa z nas będzie walczyła z testami owulacji :) będzie wesoło

Do góry