reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
MisiaJasia ten test z dzisiaj jest najbardziej wyraźny . Ja bym liczyła od dzisiaj owu . Co miesiąc mam takie testy i chodziłam rownolegle na usg wiec wiem ze robi się aż test pokaże dwie mocne krechy bądź ciemniejsza od testowej . Robisz o tej samej godzinie rozumie ? Ja robiłam kiedyś rano a potem gin mówiła zeby robić ok 17 każdego dnia

MisiaJasia ten test z dzisiaj jest najbardziej wyraźny . Ja bym liczyła od dzisiaj owu . Co miesiąc mam takie testy i chodziłam rownolegle na usg wiec wiem ze robi się aż test pokaże dwie mocne krechy bądź ciemniejsza od testowej . Robisz o tej samej godzinie rozumie ? Ja robiłam kiedyś rano a potem gin mówiła zeby robić ok 17 każdego dnia
Tak.. robie zawsze o tej samej porze.. ten ostatni ciemni bo.. no brzydko.. mokry jeszcze ;) ehh.. czyli jak tulasy w sobote byly to szanse przepadaja i ten cykl do niczego.. :(

Tak.. robie zawsze o tej samej porze.. ten ostatni ciemni bo.. no brzydko.. mokry jeszcze ;) ehh.. czyli jak tulasy w sobote byly to szanse przepadaja i ten cykl do niczego.. :(
Kochanie a Jasio kiedy wraca??
Teoretycznie jak dziś ciemna kreska to 24-36 godzin na owulacje i później ok 24godz na zapłodnienie. Wiec wszystko jest mozliwe

Ja jak robiłam testy owu ponad rok temu to jak w tym jednym cyklu pokazał mi test owu pik LH to była testowa mocniejsza od kontrolnej i już później testów nie robiłam. Teraz wracam do testów od następnego cyklu i zobaczymy co teraz będzie czy mi pokaże pik LH i jaka będzie temp w dniu piku LH.

Dla mnie te testy to czarna magia [emoji52] A też chce spróbować w tym cyklu.
Dziewczyny.. wy macie doswiadczenie w testowaniu owu.. jak dlugo utrzymuje sie podniesione LH? I jak dlugosc tego ma sie do owu? Dzisiaj rowniez mam wynik pozytywny.. tzn ze do owu nie doszlo i nadal utrzymuje sie podniesiony wynik LH? Czy jak to dziala? Podpowiedzcie prosze.. bo czuje ze mam podciete skrzydla :(Zobacz załącznik 972206

reklama
Czyli laski ja widzę ze w tym cyklu czyli na przełomie maja/czerwca połowa z nas będzie walczyła z testami owulacji :) będzie wesoło

Do góry