MisiaJasia
Fanka BB :)
Nie zostaniesz.. ja zostane z Toba.. albo pojdziesz przede mna.. czuje ze u mnie niciA ja coś czuje ze wszystkie pouciekacie zafasolkowane a ja zostane sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zostaniesz.. ja zostane z Toba.. albo pojdziesz przede mna.. czuje ze u mnie niciA ja coś czuje ze wszystkie pouciekacie zafasolkowane a ja zostane sama
Nie mów tak, każdej z nas się uda [emoji6]A ja coś czuje ze wszystkie pouciekacie zafasolkowane a ja zostane sama
Tak.. robie zawsze o tej samej porze.. ten ostatni ciemni bo.. no brzydko.. mokry jeszcze ehh.. czyli jak tulasy w sobote byly to szanse przepadaja i ten cykl do niczego..MisiaJasia ten test z dzisiaj jest najbardziej wyraźny . Ja bym liczyła od dzisiaj owu . Co miesiąc mam takie testy i chodziłam rownolegle na usg wiec wiem ze robi się aż test pokaże dwie mocne krechy bądź ciemniejsza od testowej . Robisz o tej samej godzinie rozumie ? Ja robiłam kiedyś rano a potem gin mówiła zeby robić ok 17 każdego dnia
Tak.. robie zawsze o tej samej porze.. ten ostatni ciemni bo.. no brzydko.. mokry jeszcze ehh.. czyli jak tulasy w sobote byly to szanse przepadaja i ten cykl do niczego..
Kochanie a Jasio kiedy wraca??Tak.. robie zawsze o tej samej porze.. ten ostatni ciemni bo.. no brzydko.. mokry jeszcze ehh.. czyli jak tulasy w sobote byly to szanse przepadaja i ten cykl do niczego..
Dziewczyny.. wy macie doswiadczenie w testowaniu owu.. jak dlugo utrzymuje sie podniesione LH? I jak dlugosc tego ma sie do owu? Dzisiaj rowniez mam wynik pozytywny.. tzn ze do owu nie doszlo i nadal utrzymuje sie podniesiony wynik LH? Czy jak to dziala? Podpowiedzcie prosze.. bo czuje ze mam podciete skrzydla Zobacz załącznik 972206