reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dzień dobry dziewczyny.
Ja właśnie wróciłam odprowadzilam moje dziewczyny do szkoły,przedszkola spacer z psami i 3 km rano zrobione[emoji23]
Nastrój się wyciszyl, brzuch nie boli.
Piersi o dziwo też tylko sutki, więc mam nadzieję. Jutro wracam do pracy po 1,5 miesiącu przerwy. Lekki stres jest a jak w pracy dostanę @ to ich tam rozniose [emoji23]
A mąż mnie tak wku* że szok [emoji58]
Mnie bardziej przeraził moj sen o bliźniaczej ciąży z dwojka chłopców [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] drugi sen o ciąży w tym cyklu [emoji23]
Mi się śniło dziś że robiłam test i kreski mi wyszły do polowy tylko[emoji848]

reklama
Hej dziewczyny u mnie staranka trwają cały czas oby coś z tego wyszło:), ja żadnych badań nie robiłam narazie jak nie będzie wychodzić to dopiero , a wczoraj byłam z moim na pizzy i było tak milutko:biggrin2:

O matko! Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle stron :szok:
Hej dziewczyny, miłej niedzieli [emoji8]
Podczytałam Was , ale nie jestem w stanie odpisać. Tak mnie wczoraj wieczorem złapało choróbsko, że o 2 w nocy zasnęłam ledwo..
Boli mnie wszystko ,najgorzej twarz , mam gorączkę a o wydmuchaniu nosa mogę zapomnieć . Chyba jutro skończy się na lekarzu [emoji52]
@buterrfly @Integral @SalsaPL szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Co do wózków, ja w październiku byłam już na zaawansowanym etapie wybierania... Teraz nawet nie patrzę. Ale podobała mi się ta spacerówka co @martoosia04 wrzuciła, ta classic :)
Innymi słowy my póki co utrzymujemy z męża pensji 4 osobową rodzinę + remont... A ja póki co bez pracy, bo w naszych rejonach ciężko, a nogi od roznoszenia CV już puchną i to dosłownie, jeszcze przez internet tyle wysyłam i nic.
Nie zazdroszczę sytuacji. Ale myślę że nie ma co odkładać ciąży (oczywiście poza medycznymi wskazaniami, czyli u Was 6msc z tego co piszesz). Ciążę przychodzą w najmniej oczekiwanym momencie, i pozwalają przetrwać wszystkie trudy i pokonać przeciwności losu.
W pierwszą ciążę zaszłam przypadkowo, w sensie raz jedyny wspolzylismy bez zabezpieczenia. Wiedziałam że były dni płodne, ale kto tak zachodzi??? I była piękna ciąża, 3 miesiące przed ślubem, w trakcie 4 roku studiów dziennych i pracy na pełen etat. Jak teraz to wspominam to kosmos!

Hahaha jakbym swoich rodzicow slyszala hahaha moja mama chorob tyle co na wikipedii wyczyta. Ojciec sie z niej nabijał. Bo wielce umierajaca. Rok jej ciagle zostaje. Tato w grobie a ona dalej wyczytuje na necie co jej jest. Serio jak na cos chora to nawet czlowiek powaznie nie potraktuje
Moja mama też jest hipochondryczką, ale dzięki temu znalazła u siebie mięśniaki, które po wycięciu okazały się zmianami rakowymi.... Kto wie co by było gdyby to zbagatelizowała?

Cześć! Pierwszy raz na forum od bardzo dawna. W 2013 urodziłam bliźniaczki, po roku starań, i jednorazowym clostilbegyt. Polecam ;)
Z decyzją o trzecim dziecku miotam się od wielu miesięcy. Mam 32 lata, fajnego męża , dwie piękne córy i dwa miziaste koty, czego chcieć więcej?:) Ale jakoś ciągnie..może tym razem bez spiny, na spokojnie. Czas zadbać o swoje zdrowie, o dietę, zrobić badania, zacząć brać kwas foliowy i zrezygnować z alkoholu ;p Coś jeszcze? :) Czas pokaże kiedy zaczniemy działać, ale jestem z wami :)
Witamy :)

No i niestety biel wizira. Czyli moj ból jak na @ to oznaka zbliżającej się @.
Może jeszcze za szybko?

Witam się w 29dc... :szok::szok::szok:

Dzień dobry dziewczyny.
Ja właśnie wróciłam odprowadzilam moje dziewczyny do szkoły,przedszkola spacer z psami i 3 km rano zrobione[emoji23]
Nastrój się wyciszyl, brzuch nie boli.
Piersi o dziwo też tylko sutki, więc mam nadzieję. Jutro wracam do pracy po 1,5 miesiącu przerwy. Lekki stres jest a jak w pracy dostanę @ to ich tam rozniose [emoji23]
A mąż mnie tak wku* że szok [emoji58]Mi się śniło dziś że robiłam test i kreski mi wyszły do polowy tylko[emoji848]
U mnie sutki to pierwszy objaw ciąży ;)

reklama
Do góry