reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Niestety taki nasz los a zycie jest takie niesprawiedliwe takie pod gorke masakra czasem sie zastanawiam dlaczego ja. Mam siostre ma juz 2 dzieci zdrowe sliczne madre i nie miala zadnych problemow bardzo szybko zaszlo w obie ciaze a ja jakas czarna owieczka gdyby mnie maz nie wspieral nie byl taki cudowny pod kazdym wzgledem to niewiem czy jeszcze bym byla w stanie walczyc czy bym sie nie zalamala i czegos sobie nie zrobila z bezradnosci[emoji22][emoji26]
Masz dosłownie wszystko to samo co ja. U mnie też siostra każde dziecko z innym teraz w lipcu będzie rodzic trzecie mój brat też będzie miał dziecko w październiku. A u mnie nadal nic się nie rusza. Wiem że to koszmarnie zabrzmi ale czasami mam ochotę skoczyć z 4 piętra i mieć święty spokój. Za nie długo to będzie mi potrzebny psycholog jak nie psychiatra. Przepraszam mam słaby dzień pisze bez sensu.

reklama
Dziewczyny nie załamujcie sie ❤ niedługo wszystkie zobaczymy upragnione 2 kreseczki i to inni będą nam zazdrościć!

Ja tez mam problemy z tarczyca, Tsh juz unormowalam, mam 1.7 ale od stycznia biore euthyrox. Co prawda inne wyniki krwi mam dobre, za to na usg wyszly mi zmiany typowo jak przy Hashimoto moj endo nie wie o co chodzi, za pol roku mam powtórzyć caly pakiet tarczycowy.

Stresuje sie troche bo nadal nie mam wyników swojej bety z rana... zla jestem na siebie bo poszlam do innego punktu pobran niz zwykle

Rozumiem cie doskonale fajnie ze wam moge sie wygadac odrazu lzej czlowiekowi na sercu. Wysluchacie pomozecie doradzicie pocieszycie wspieracie[emoji177] i to dziala w obie strony ja rowniez chetnie pomoge powspieram[emoji8]
Masz dosłownie wszystko to samo co ja. U mnie też siostra każde dziecko z innym teraz w lipcu będzie rodzic trzecie mój brat też będzie miał dziecko w październiku. A u mnie nadal nic się nie rusza. Wiem że to koszmarnie zabrzmi ale czasami mam ochotę skoczyć z 4 piętra i mieć święty spokój. Za nie długo to będzie mi potrzebny psycholog jak nie psychiatra. Przepraszam mam słaby dzień pisze bez sensu.

Rozumiem cie doskonale fajnie ze wam moge sie wygadac odrazu lzej czlowiekowi na sercu. Wysluchacie pomozecie doradzicie pocieszycie wspieracie[emoji177] i to dziala w obie strony ja rowniez chetnie pomoge powspieram[emoji8]
Dziękuję chyba tego potrzebuje teraz najbardziej. Mam nadzieję że jutro będę mogła się pochwalić dobrymi wynikami i dalszymi działaniami jeśli chodzi o staranie się o dzidziusia. Fajnie że jesteście. Ja również chętnie wspieram wszystkich ale siebie samej nie potrafię. Czasami mam takiego doła że różne myśli do głowy przychodzą.

Trzymajmy sie wszystkie razem i bedzie dobrze musi byc[emoji177]
Dziękuję chyba tego potrzebuje teraz najbardziej. Mam nadzieję że jutro będę mogła się pochwalić dobrymi wynikami i dalszymi działaniami jeśli chodzi o staranie się o dzidziusia. Fajnie że jesteście. Ja również chętnie wspieram wszystkich ale siebie samej nie potrafię. Czasami mam takiego doła że różne myśli do głowy przychodzą.

reklama
Do góry