reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

To musze poczekac do wizyty u gin a to dopiero ok 21 maja dlugo. A jak bym zaczela juz to w przyszlym cyklu moze by juz cos zadzialal ale boje sie
Też się nad tym zastanawiam. Ale ja jak zacznę brać wiesiolek to napewno tylko od 1dc do owu A castagnus cały cykl. Nie chce przechodzić po raz czwarty poronienia. Nie które dziewczyny przy zażywaniu wiesiolka nie mieli skurczy macicy A nie które mają. Dlatego ja za nim zacznę to zażywać chce zapytać o zdanie Endo i gin. Oni dokładnie powiedzą jak kiedy i ile brać. Mimo że to są leki ziołowe nie odwazylabym się brać tego bez wiedzy lekarza.

reklama
Mogę Ci doradzić tylko jeśli jak już byś chciała stosować to wiesiolek od następnego cyklu od 1 dc do owu A jeśli nie wiesz kiedy masz owu to jedna dziewczyna na forum zaproponowała że można brać od 1 dc do 14dc i od 15 dc aż do następnej miesiączki zrobić przerwę i można w II fazie zażywać siemię lniane. Ale jak pójdziesz do gin 21 maja to powiedz lekarzowi że bierzesz wiesiolek ile tego bierzesz i w jakich dniach cyklu żeby wiedział i zobaczysz co powie. Jeśli powie żebyś tego nie brała z jakiś powodów to odstawisz. Mi to będzie mama kupowała w Polsce dlatego ja jeszcze wstrzymam się z zakupem do wizyty u Endo jeśli wyrazi zgodę to wtedy po proszę mamę aby mi to kupiła i wysłała.
To musze poczekac do wizyty u gin a to dopiero ok 21 maja dlugo. A jak bym zaczela juz to w przyszlym cyklu moze by juz cos zadzialal ale boje sie

Ja bym zaczela od dzis ale boje sie ze jesli w tym cyklu mi sie udalo to wiesiolek wplynie negatywnie i strace fasolke. To moze jednak sie wstrzymam do nowego cyklu jesli @ przyjdzie to zaczne go brac od 1 dc a jesli @ sie nie pojawi i zafasolkuje to bede najszczesliwsza na swiecie[emoji4]
Mogę Ci doradzić tylko jeśli jak już byś chciała stosować to wiesiolek od następnego cyklu od 1 dc do owu A jeśli nie wiesz kiedy masz owu to jedna dziewczyna na forum zaproponowała że można brać od 1 dc do 14dc i od 15 dc aż do następnej miesiączki zrobić przerwę i można w II fazie zażywać siemię lniane. Ale jak pójdziesz do gin 21 maja to powiedz lekarzowi że bierzesz wiesiolek ile tego bierzesz i w jakich dniach cyklu żeby wiedział i zobaczysz co powie. Jeśli powie żebyś tego nie brała z jakiś powodów to odstawisz. Mi to będzie mama kupowała w Polsce dlatego ja jeszcze wstrzymam się z zakupem do wizyty u Endo jeśli wyrazi zgodę to wtedy po proszę mamę aby mi to kupiła i wysłała.

Dokładnie poczekaj do 1dc wiesiolek się bierze niby 2x2 lub 3x1 A jeszcze inne biorą 2x3. Życzę Ci abyś zafasolkowala i ja będę się cieszyć razem z Tobą. [emoji173] nie ma co ryzykować kochana.
Ja bym zaczela od dzis ale boje sie ze jesli w tym cyklu mi sie udalo to wiesiolek wplynie negatywnie i strace fasolke. To moze jednak sie wstrzymam do nowego cyklu jesli @ przyjdzie to zaczne go brac od 1 dc a jesli @ sie nie pojawi i zafasolkuje to bede najszczesliwsza na swiecie[emoji4]

Hmm wiesz ze to nie głupi pomysł. Ja zaczęłam pisać tylko lakonicznie 1 dzień bez tab. Blablabla ale może powinnam dodawać opisy, może pomoże mi to nauczyć się swojego cyklu?
Ja piszę wszystko , staram się opisać kazde ukłucie hehe , teraz np piersi w ogóle nie odczuwam , a w zeszłym cyklu czułam cały czas od drugiej połowy. Też śluzu nie było a teraz jest..zobaczymy co trzeci cykl pokaże . Przedziwne to wszystko

Hej hej ile do nadrobienia :)
Ja wróciłam przed 17 dzieci dziś okropne były :(
Co do śluzu ja teraz tez miałam przed @ dużo takiego białego... dziś drugi dzień okresu leci ze mnie jak z kranu :(
Piękna beta :) gratulacje

Dziewczyny jak myślicie czy jak zrobię test 29 dc przy cyklach 31 dniowych to już pokaze jakby coś miało być? Mówię o testach tych najczulszych.

reklama
Do góry