adzik
Fanka BB :)
Super gratuluję ! [emoji3508][emoji3508][emoji3508][emoji3508]
Beta urosła. W sobotę 800 dziś 2263.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta urosła. W sobotę 800 dziś 2263.
RównieżKtóry masz dc? U mnie 34
Ja rozumiem to tak ze jeśli w momencie końca umowy (u mnie koniec sierpnia ) ciaza ma minimum 3 miesiące to muszą mi przedluzyc umowę, poprawcie mnie jeśli się mylęWiem że to również zależy od tego jaką masz umowę. Też dość sporo czytałam na ten temat i z tego co ja wywnioskowałam musisz być w 3m ciazy żeby pracodawca musiał przedłużyć Ci umowę jeśli będziesz chciała poszukam info w necie na ten temat.
U mnie trochę zrobiło nadziei jak okres się spóźnił aż 8 dni ale przyszła @ i trzeba starać się dalej. Tylko nie wiem na jak długo jeszcze mi zostało siły.
Ja rozumiem to tak ze jeśli w momencie końca umowy (u mnie koniec sierpnia ) ciaza ma minimum 3 miesiące to muszą mi przedluzyc umowę, poprawcie mnie jeśli się mylę
U mnie też się rozkręciło na dobre. I na dodatek ból taki że ruszać się nie można.
Podziwiam Cię za wytrwałość bo ja też mam już powoli dość A wcale długo się nie staramy. Ale tak to jest jak pokladasz cała nadzieję i energię że się udało w danym cyklu. Ja to po raz kolejny niemal pewna byłam że na pewno lada dzień zobaczę 2 kreski.. naprawdę odpuszczam. Nawet w kalendarz nie spojrze w tym cyklu. Kiedy mam dni płodne i kiedy ma przyjść następną @
Dokładnie tak Balbinko jeśli 12tydz ciąży wypadł y w trakcie trwania umowy muszą przedłużyć do porodu.Ja rozumiem to tak ze jeśli w momencie końca umowy (u mnie koniec sierpnia ) ciaza ma minimum 3 miesiące to muszą mi przedluzyc umowę, poprawcie mnie jeśli się mylę
Młoda doskonale cię rozumiem bo mi ciężko było wytrwać starając się o syna kilka razy chciałam odpuścić I tylko dzięki wsparciu mojego męża dałam rady wytrwać i mamy naszego synka.Bardzo zależy nam na tym aby mieć chociaż jedno dziecko. Może dlatego mam ta wytrwałość jeszcze wsparcie męża dużo mi pomaga. Tylko liczę się z tym że w końcu moja wytrwałość się skończy i nawet wsparcie i miłość męża mi nie pomoże być nadal silna.
Tak ponieważ 12tc ciąży wypadlby jej w trakcie trwania jej umowy więc ze tak kolokwialnie powiem łaski nie zrobili.Dziewczyny moja koleżanka miała umowę w Polsce do końca lutego w grudniu zaszła w ciążę w styczniu gin potwierdził i zaniosla zaświadczenie do pracodawcy o ciąży i musiał jej przedłużyć umowę o pracę do czasu porodu. Więc nie musi być zaczetego 3 miesiąca ciąży by pracodawca musiał przedłużyć umowę. Od pierwszego dnia ciąży jesteście chronione w ciąży i nawet jeśli któraś z Was zwolnią idźcie są sądu pracy i będą musieli przywrócić was do pracy oraz wypłacić wynagrodzenie w 100% przez ten czas co nie pracowalyscie i trwała sprawa w sądzie pracy.