aniajg2
Fanka BB :)
Ja z regoly mam owulacje tylko nieraz mi nie pęka pęcherzyk i robi się torbielA jaka jest u was przyczyna cykli bez owulacyjnych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z regoly mam owulacje tylko nieraz mi nie pęka pęcherzyk i robi się torbielA jaka jest u was przyczyna cykli bez owulacyjnych?
U mnie jest wielopecherzykowatosc czy jakoś tak. Do tego problemy delikatne z hormonamiA jaka jest u was przyczyna cykli bez owulacyjnych?
Monitoting dobra sprawa lekarz wie co się dzieje. My staramy się dopiero 3 cykl z lekarzem. Sami ok 2 lata.No ja mam problem z hormonami już 8 lat i nigdy nie miałam monitoringu. Testy owu mi nie wychodziły A w mierzenie temp się nie bawiłam. Ja mam właśnie zamiar rozmawiać z moim gin o monitoringu owu. 10 maja się rejestruje i może do czerwca się dostanę.
GratulacjeBeta urosła. W sobotę 800 dziś 2263.
Beta urosła. W sobotę 800 dziś 2263.
Monitoting dobra sprawa lekarz wie co się dzieje. My staramy się dopiero 3 cykl z lekarzem. Sami ok 2 lata.
Ale mamy super lekarza. Naj bardziej cieszy mnie to jak zachodzie na kontrolę a tam brzuszki większe mniejsze bliźniacze zdjęcia. A dziś nawet pani z blizniaczkami była u mojego lekarza gratulowac i dziękować za.pomoc.
Pieknie rosnie! Gratulacje!Beta urosła. W sobotę 800 dziś 2263.