reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
No ja mam problem z hormonami już 8 lat i nigdy nie miałam monitoringu. Testy owu mi nie wychodziły A w mierzenie temp się nie bawiłam. Ja mam właśnie zamiar rozmawiać z moim gin o monitoringu owu. 10 maja się rejestruje i może do czerwca się dostanę.

No ja mam problem z hormonami już 8 lat i nigdy nie miałam monitoringu. Testy owu mi nie wychodziły A w mierzenie temp się nie bawiłam. Ja mam właśnie zamiar rozmawiać z moim gin o monitoringu owu. 10 maja się rejestruje i może do czerwca się dostanę.
Monitoting dobra sprawa lekarz wie co się dzieje. My staramy się dopiero 3 cykl z lekarzem. Sami ok 2 lata.
Ale mamy super lekarza. Naj bardziej cieszy mnie to jak zachodzie na kontrolę a tam brzuszki większe mniejsze bliźniacze zdjęcia. A dziś nawet pani z blizniaczkami była u mojego lekarza gratulowac i dziękować za.pomoc.

Mam nadzieję że jeśli moje wyniki hormonalne będą ok to gin zrobi mi ten monitoring. Może w końcu się coś wyjaśni.
Monitoting dobra sprawa lekarz wie co się dzieje. My staramy się dopiero 3 cykl z lekarzem. Sami ok 2 lata.
Ale mamy super lekarza. Naj bardziej cieszy mnie to jak zachodzie na kontrolę a tam brzuszki większe mniejsze bliźniacze zdjęcia. A dziś nawet pani z blizniaczkami była u mojego lekarza gratulowac i dziękować za.pomoc.

reklama
Dziewczyny a jak myślicie kiedy dobrze jest powiedzieć pracodawcy o ciąży? Ciężko wprawdzie powiedzieć jak się będę czuła, ale chciałabym pracować tak do końca czerwca/połowy lipca, a umowę mam do końca sierpnia i całkiem nie mam pojęcia czy jest szansa na przedłużenie czy nie... w każdym razie nie wiem czy mówic od razu po potwierdzeniu przez gina czy czekać np do końca maja lub połowy czerwca... chciałabym być fair i dac czas na znalezienie zastępstwa. Dodam że prace mam lekka, biurowa.

Do góry