reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Są mieszane opinie na temat mojego lekarza bo on się zajmuje leczeniem niepłodności głównie. I i kilka osób go nie lubi z racji tego że on jest bardzo bezpośredni. Ale dla mnie to jest plus powie czarno na białym jak sprawa wygląda co się dzieje co robimy jak działamy co naprawiamy.

reklama
I tacy lekarza powinni być. Ja też lubię lekarzy bezpośrednich żeby mi gadali prosto z mostu bo nie lubię jak lekarz coś ukrywa bo strasznie mnie to wyprowadza z równowagi.
Są mieszane opinie na temat mojego lekarza bo on się zajmuje leczeniem niepłodności głównie. I i kilka osób go nie lubi z racji tego że on jest bardzo bezpośredni. Ale dla mnie to jest plus powie czarno na białym jak sprawa wygląda co się dzieje co robimy jak działamy co naprawiamy.

Powodzenia kochana
Juz po wizycie. Otóż nic się nie dzieje cześć mojego organizmu poprostu zwariowała i szykuje się do @ cześć organizmu wie ze to jeszcze nie czas. Lekarz mi powiedział ze tak się czasem zdarza jak się je kilka tabletek naraz to organizm a dokładniej przysadka wariuje i nie wie co zrobić w.której kolejności. Dostałam oczywiście Dufaston bo jestem juz w środku rozpulchniona i zaczynam przerastac czyli @ będzie i żeby się ładnie wyczyścić. A potem lecimy z w czasie małpki z clostibegyt i aromat i na kontrolę czy jajeczka ładnie rosną do owulacji

No to super. Jakiś plan działania jest i to jest najważniejsze. Także czekaj na @ i do dzieła. Trzymam za Ciebie mocno kciuki żeby następna @ nie przyszła. [emoji110][emoji110][emoji173]

No to super. Jakiś plan działania jest i to jest najważniejsze. Także czekaj na @ i do dzieła. Trzymam za Ciebie mocno kciuki żeby następna @ nie przyszła. [emoji110][emoji110][emoji173]
Dziękuję.
Oby tym razem się udało. Ale dla sprawdzenia siebie i lekarza będę wykonywała testy owu żeby zobaczyć czy od tych moich wariacji owulacja się nie przesunie

Byłam dziś u ginekologa bo nie dostałam @ endometrium dość słabe bo 11 mm ciężko powiedzieć czy była owulacja. Powiedziała że jak dostanę @ to mam do niej zadzwonić i umówi mnie zaraz po @ żeby zobaczyć jajniki i chyba będzie chciała mi zrobić monitoring i może mi przepisze zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka.

Byłam dziś u ginekologa bo nie dostałam @ endometrium dość słabe bo 11 mm ciężko powiedzieć czy była owulacja. Powiedziała że jak dostanę @ to mam do niej zadzwonić i umówi mnie zaraz po @ żeby zobaczyć jajniki i chyba będzie chciała mi zrobić monitoring i może mi przepisze zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka.
U mnie 2 miesiące temu podobna sytuacja była czekaliśmy na owulacje ale się nie doczekaliśmy z lekarzem. Potem @ i monitoring ale też nic. Ciąg dalszy powyżej moich wiadomości. U mnie problem w tym ze nie ma.owulacji ze nie rosnę. Teraz dostałam tabletki. Wiec czekam na @ i działamy

reklama
Do góry