reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziękuję bardzo ale szczerze mówiąc prawie 3 lata starań i ciągle nic to tracę po mału nadzieję że kiedy kolwiek się uda i że zostanę w końcu mamą małego zdrowego szkraba. Za Ciebie też trzymam kciuki i abyś szybko zaszła w ciążę. Starajcie się A w między czasie zrób badania hormonalne może akurat się uda A te wyniki warto znać jakie są by nie zaszkodziły w utrzymaniu ciąży gdy już zajdziesz.

Mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz.. [emoji53] za mną zaledwie pare miesięcy starań a momentami można oszaleć.. więc zdaje sobie sprawę z tego co dzieje się u Ciebie. Ja jednak wierze, że Ci się uda! Nie można się poddawać! Jeśli się czegoś bardzo chce to można to osiągnąć tylko czasami potrzeba na to więcej czasu, cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celu. [emoji8]

Mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz.. [emoji53] za mną zaledwie pare miesięcy starań a momentami można oszaleć.. więc zdaje sobie sprawę z tego co dzieje się u Ciebie. Ja jednak wierze, że Ci się uda! Nie można się poddawać! Jeśli się czegoś bardzo chce to można to osiągnąć tylko czasami potrzeba na to więcej czasu, cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celu. [emoji8]
Dla mnie prawie 3 lata to jest za długo. Są dziewczyny które starają się jeszcze dłużej i nic nie wychodzi ale naprawdę kiedyś jak byłam młodsza nie wiedziała że zajście w ciążę może być tak utrudnione i tyle czynników na to wpływa.

Dziękuję kochana za wsparcie i dobre słowa. Ale naprawdę idzie oszalec z tymi staraniami. Mój mąż parę lat temu powiedział mi że jego marzeniem jest mieć 4 dzieci. A ja nawet nie potrafię mu jednego urodzić. Czasami sobie myślę że co ze mnie za kobieta i żona że nie potrafię urodzić chociaż jednego dziecka A co dopiero mówić o czwórce szkrabow.

Dziękuję kochana za wsparcie i dobre słowa. Ale naprawdę idzie oszalec z tymi staraniami. Mój mąż parę lat temu powiedział mi że jego marzeniem jest mieć 4 dzieci. A ja nawet nie potrafię mu jednego urodzić. Czasami sobie myślę że co ze mnie za kobieta i żona że nie potrafię urodzić chociaż jednego dziecka A co dopiero mówić o czwórce szkrabow.

nie myśl tak, będzie dobrze w końcu i Ty zajdziesz w ciąże. Mi się zawsze marzyła 3. Rok po naszym ślubie zaczełam truć m o dziecku nie chciał się zgodzić bo mamy czas bo on za młody itp. kolejny rok mi zajęło przekonanie. W końcu spróbowaliśmy - udało sie mamy synka, o drugim dziecku nie chciał słyszeć. Jedno i koniec, po 7 latch mu się odmeniło i to on bardzej naciskał na mnie. Ale w dzisiejszych czasach nie dałabym rady z 3. Ciesze sie ze mam chociaż jedno dziecko no i teraz fasolkę.
Uda się ja w to mocno wierze

Nie możesz się obwiniać, przecież to nie Twoja wina.. nie Twój wybór. Nie mogę pogodzić się z tym, że niektóre kobiety mają trójkę dzieci, wszystkie nieplanowane i niechciane, czasem nawet nie wiadomo z kim.. a ktoś kto tego pragnie i stara się tyle czasu, po prostu nie może. To jest straszne. Życie jest niesprawiedliwe ale pamiętaj, że po każdej burzy w końcu wychodzi słońce! [emoji295]️ czasem na to swoje słoneczko trzeba dłużej poczekać ale jestem pewna, że prędzej czy później wyjdzie i u Ciebie! Obwinianie siebie na pewno nie pomaga kochana, także trzeba myśleć pozytywnie.. wiem, że nie jest łatwo ale nie możesz dać się zwariować!

Hej dziewczyny... wariuje po malutku. Okres miałam 11 kwietnia. Cykle 28 dniowe. Okres powinnam dostać 9 mają. Przed chwilą poszłam do toalety i zobaczyłam plamienie... czuje jajniki. Teraz już nie wiem co myśleć czy to @ czy może zagniezdzenie? Chociaż apka pokazuje że zagniezdzenie powinno być 30.04... Czekam na rozwój wydarzeń :-(

nie myśl tak, będzie dobrze w końcu i Ty zajdziesz w ciąże. Mi się zawsze marzyła 3. Rok po naszym ślubie zaczełam truć m o dziecku nie chciał się zgodzić bo mamy czas bo on za młody itp. kolejny rok mi zajęło przekonanie. W końcu spróbowaliśmy - udało sie mamy synka, o drugim dziecku nie chciał słyszeć. Jedno i koniec, po 7 latch mu się odmeniło i to on bardzej naciskał na mnie. Ale w dzisiejszych czasach nie dałabym rady z 3. Ciesze sie ze mam chociaż jedno dziecko no i teraz fasolkę.
Uda się ja w to mocno wierze
Kochana dziękuję za słowa wsparcia. Czasami jest trudno ale masz rację. W końcu się uda każdej z nas. A tobie życzę spokojnej ciąży.

reklama
Nie możesz się obwiniać, przecież to nie Twoja wina.. nie Twój wybór. Nie mogę pogodzić się z tym, że niektóre kobiety mają trójkę dzieci, wszystkie nieplanowane i niechciane, czasem nawet nie wiadomo z kim.. a ktoś kto tego pragnie i stara się tyle czasu, po prostu nie może. To jest straszne. Życie jest niesprawiedliwe ale pamiętaj, że po każdej burzy w końcu wychodzi słońce! [emoji295]️ czasem na to swoje słoneczko trzeba dłużej poczekać ale jestem pewna, że prędzej czy później wyjdzie i u Ciebie! Obwinianie siebie na pewno nie pomaga kochana, także trzeba myśleć pozytywnie.. wiem, że nie jest łatwo ale nie możesz dać się zwariować!
Kochana dziękuję za te miłe słowa. Pod budowały mnie trochę. Jestem wam bardzo wdzięczna za wsparcie które jest mi bardzo potrzebne teraz. Obwiniam się pewnie przez to że to ja choruje na kilka chorób w dodatku mam zaburzenia hormonalne non stop coś u mnie nie tak i nie daje sobie z tym rady. A jeszcze jak słyszę od męża że on chciałby już mieć dzieci w domu to mnie to załamuje. Chyba nie jestem dla niego dobra partia bo może się okazać że nie dam mu wogule dziecka. Ale nie myślę w ten sposób. Czasami mam zalamke siedzę i płacze ale nie wyobrażam sobie żeby nie móc urodzić nawet jednego dziecka. Mam nadzieję mała że jeszcze się uda zajść w ciążę w tym roku. Mamy dopiero maj więc jeszcze kupę czasu na zajście w ciążę.

Do góry