reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny... wariuje po malutku. Okres miałam 11 kwietnia. Cykle 28 dniowe. Okres powinnam dostać 9 mają. Przed chwilą poszłam do toalety i zobaczyłam plamienie... czuje jajniki. Teraz już nie wiem co myśleć czy to @ czy może zagniezdzenie? Chociaż apka pokazuje że zagniezdzenie powinno być 30.04... Czekam na rozwój wydarzeń :-(
Kochana owulacja mogła się przesunąć i tym sposobem termin zagniezdzenia się też mogł przesunąć. Spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń. Może akurat ci się udało i zobaczysz A teście 2 krechy i będziesz szczęśliwa kochana. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

reklama
Hej dziewczyny... wariuje po malutku. Okres miałam 11 kwietnia. Cykle 28 dniowe. Okres powinnam dostać 9 mają. Przed chwilą poszłam do toalety i zobaczyłam plamienie... czuje jajniki. Teraz już nie wiem co myśleć czy to @ czy może zagniezdzenie? Chociaż apka pokazuje że zagniezdzenie powinno być 30.04... Czekam na rozwój wydarzeń :-(
czasami implantacja jest w dniu spodziewanej @ więc różnie może być, ja trzymam kciuki i przesyłam fluidki &&&&&&&&&&

Dziwne to trochę bo w pierwszej ciąży nie mialam żadnego plemienia. Teraz taki dziwny cykl bo śluz słaby, a owu w ogóle nie czułam. Byłam nastawiona pozytywnie że się uda A tu takie zaskoczenie :-( narazie nic nie leci ale zobaczę co będzie dalej bo mam wrażenie jakby to miała być @. Nigdy nie mialam @ w 23 dc.

Dziwne to trochę bo w pierwszej ciąży nie mialam żadnego plemienia. Teraz taki dziwny cykl bo śluz słaby, a owu w ogóle nie czułam. Byłam nastawiona pozytywnie że się uda A tu takie zaskoczenie :-( narazie nic nie leci ale zobaczę co będzie dalej bo mam wrażenie jakby to miała być @. Nigdy nie mialam @ w 23 dc.
to u mnie odwrotnie w pierwszej ciązy czułam owu i zagnieżdżenie bo miałam plamienie implantacyjne.
A teraz w drugiej komplentnie nic, byłam pewna ze sie nie udało

Kochana dziękuję za te miłe słowa. Pod budowały mnie trochę. Jestem wam bardzo wdzięczna za wsparcie które jest mi bardzo potrzebne teraz. Obwiniam się pewnie przez to że to ja choruje na kilka chorób w dodatku mam zaburzenia hormonalne non stop coś u mnie nie tak i nie daje sobie z tym rady. A jeszcze jak słyszę od męża że on chciałby już mieć dzieci w domu to mnie to załamuje. Chyba nie jestem dla niego dobra partia bo może się okazać że nie dam mu wogule dziecka. Ale nie myślę w ten sposób. Czasami mam zalamke siedzę i płacze ale nie wyobrażam sobie żeby nie móc urodzić nawet jednego dziecka. Mam nadzieję mała że jeszcze się uda zajść w ciążę w tym roku. Mamy dopiero maj więc jeszcze kupę czasu na zajście w ciążę.

Nie ma rzeczy niemożliwych!!! W końcu sama się o tym przekonasz [emoji4]

U mnie po pierwszej ciąży np. w ogóle nie ma śluzu plodnego, zero, ani na bieliźnie ani na wkładce. Gdyby nie zwiększona ochota na seks nie miałabym pojęcia, że są dni płodne i zbliża się owulacja. Może śluz jest gdzieś głębiej, nie wiem. Wykresów jako takich nie stosuje jeszcze, raczej próbowaliśmy tak na "czuja". A w tym cyklu nie bylo starań wielkich. Bo w potencjalna owulację nawet się zabezpieczylisny, więc to jakiś złoty strzał :p
Nie wiem jak wy, ale u mnie już wrażliwość na zapachy lekka. Jak poczułam płyn do wycieraczek w aucie to masakra...

U mnie po pierwszej ciąży np. w ogóle nie ma śluzu plodnego, zero, ani na bieliźnie ani na wkładce. Gdyby nie zwiększona ochota na seks nie miałabym pojęcia, że są dni płodne i zbliża się owulacja. Może śluz jest gdzieś głębiej, nie wiem. Wykresów jako takich nie stosuje jeszcze, raczej próbowaliśmy tak na "czuja". A w tym cyklu nie bylo starań wielkich. Bo w potencjalna owulację nawet się zabezpieczylisny, więc to jakiś złoty strzał :p
Nie wiem jak wy, ale u mnie już wrażliwość na zapachy lekka. Jak poczułam płyn do wycieraczek w aucie to masakra...
Który dzień cyklu?

dziewczyny a jak to jest z seksem w ciąży ? Bo ja mam trochę schize. W pierwszej ciaży uważaliśmy bo ja się bałam.

reklama
To pytanie trzeba zadać ginekologowi ale jeśli nie masz plamien nie boli Cię podbrzusze nie ma jakieś zagrożenia to można się normalnie kochać. Ale polecam zadać to pytanie swojemu lekarzowi.

Do góry