reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Produkujecie dziewczyny az miło.. ja skonczylam prace.. wczoraj juz kupilam castagnus.. dzisiaj kwas foliowy i skrzyp ale w tabletkach.. nawet taki wole ;) tak więc mam komplet tego co mi na razie potrzeba..
Ide zaraz rozpalac grila z moimi chlopcami otwieramy sezon..
Janek moj juz w Polsce.. ale poki co jedzie do siebie do Siedlec i 3 maja przyjedzie do mnie.. jak juz bedzie tutaj to bedziemy rozwazac dalej co z praca za granicą i planowaniem dziecka.. ale juz zapowiedzial ze ogranicza papieroski wiec sie ciesze ze tez cos robi w kierunku sukcesu w tej kwestii :)
Dzisiaj w pracy odwiedzila mnie kolezanka z miesieczna coreczka.. mala urodzila sie z waga 2200 i jest tak rozkoszna ze wzroku oderwac nie idzie.. mały cud.. rozplywam sie na maksa..

Dziewczyny myślicie ze taki test made in china może nie być wiarygodny? Kupiłam na Allegro 10 ale one licho wyglądają :/ niby 10miu/ml ale sama nie wiem

Dziewczyny jakie plany na majówkę?
My z mężem chyba spędzimy w domu, na spokojnie chyba spacerek.
Zazdroszczę MisiaJasia grilla my nie mamy gdzie [emoji1][emoji39] może pojedziemy nad jakieś jeziorko. W trójmieście zapowiada się piękna pogoda [emoji7]
A po wynikach progesteron mam mała nadzieję [emoji4] powtórzę chyba w czw i sobotę...Oby nie spadło [emoji85][emoji87][emoji86]

reklama
Do góry