reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A czy któraś z Was jest wegetarianką?
Ja jestem, ale wszystkie wyniki w normie, więc chyba nie ma powodów do obaw, prawda?

reklama
My za 120 tabletek placilismy ok 150 zl w necie bo w moich aptekach ceny wachaly sie miedzy 160 a 220
Ja właśnie dzwoniłam DO Polski do trzech aptek w Strzelcach opolskich i żadna nie ma takich witamin. Powiedzieli że zamawiają tylko wtedy kiedy klient jest zainteresowany ale ja jestem w DE i nie będę miała jak tego odebrać bo nie wiem kiedy będę w Polsce.

Ja właśnie dzwoniłam DO Polski do trzech aptek w Strzelcach opolskich i żadna nie ma takich witamin. Powiedzieli że zamawiają tylko wtedy kiedy klient jest zainteresowany ale ja jestem w DE i nie będę miała jak tego odebrać bo nie wiem kiedy będę w Polsce.
A w da nie masz mozliwosci kupic czegos takiego albo w polsce niech ktos ci kupi i wysle

A zobacz tutaj, jest opcja wysyłki zagranicznej [emoji6] tylko nie wiem co to za apteka [emoji849]

Właśnie w DE nie znam jeszcze za bardzo języka jeśli chodzi o lekarzy i leki żeby się porozumieć. Ale najpierw zapytam endokrynologa gdzie można tu zrobić badania nasienia. Bo z tego co wiem to tu się nie płaci wszystko refunduje kasa chorych w naszym przypadku AOK. Tu nie ma laboratorium gdzie można iść zewnątrz i zrobić badania takie jakie się chce. Na wszystko chcą skierowanie i robią badania za darmo.

To popros lekarza o skierowanie dla partnera. A on mial juz kiedys badane nasienie?
Właśnie w DE nie znam jeszcze za bardzo języka jeśli chodzi o lekarzy i leki żeby się porozumieć. Ale najpierw zapytam endokrynologa gdzie można tu zrobić badania nasienia. Bo z tego co wiem to tu się nie płaci wszystko refunduje kasa chorych w naszym przypadku AOK. Tu nie ma laboratorium gdzie można iść zewnątrz i zrobić badania takie jakie się chce. Na wszystko chcą skierowanie i robią badania za darmo.

To popros lekarza o skierowanie dla partnera. A on mial juz kiedys badane nasienie?
Tak w Polsce. Tylko było opisane ile ma plemników ile żywych ile kiepskich ale już nie pamiętam. Te badania zostały w Polsce nie zabieralam ich ze sobą ale chciałabym zrobić szczegółowe z morfologia i przeciwplemnikowe żeby wszystko od A do Z było opisane.

To koniecznie sobie powtorzcie zdokladnoscia bo moj m robil ok 2 lat temu i teraz i roznica jest ogromna na plus i mysle ze ten fertilman mial na to wplyw:)
Tak w Polsce. Tylko było opisane ile ma plemników ile żywych ile kiepskich ale już nie pamiętam. Te badania zostały w Polsce nie zabieralam ich ze sobą ale chciałabym zrobić szczegółowe z morfologia i przeciwplemnikowe żeby wszystko od A do Z było opisane.

To koniecznie sobie powtorzcie zdokladnoscia bo moj m robil ok 2 lat temu i teraz i roznica jest ogromna na plus i mysle ze ten fertilman mial na to wplyw:)
Będę gadać myślę że Endo nie powinien robić problemu żeby dac skierowanie na badanie nasienia A jeśli powie że to gin musi to będę gadać z ginem na ten temat. Tu mają całkiem inne zasady i warunki i wogule.

reklama
Do góry