reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

A czy któraś z Was jest wegetarianką?
Ja jestem, ale wszystkie wyniki w normie, więc chyba nie ma powodów do obaw, prawda?

reklama
My za 120 tabletek placilismy ok 150 zl w necie bo w moich aptekach ceny wachaly sie miedzy 160 a 220
Ja właśnie dzwoniłam DO Polski do trzech aptek w Strzelcach opolskich i żadna nie ma takich witamin. Powiedzieli że zamawiają tylko wtedy kiedy klient jest zainteresowany ale ja jestem w DE i nie będę miała jak tego odebrać bo nie wiem kiedy będę w Polsce.

Ja właśnie dzwoniłam DO Polski do trzech aptek w Strzelcach opolskich i żadna nie ma takich witamin. Powiedzieli że zamawiają tylko wtedy kiedy klient jest zainteresowany ale ja jestem w DE i nie będę miała jak tego odebrać bo nie wiem kiedy będę w Polsce.
A w da nie masz mozliwosci kupic czegos takiego albo w polsce niech ktos ci kupi i wysle

A zobacz tutaj, jest opcja wysyłki zagranicznej [emoji6] tylko nie wiem co to za apteka [emoji849]

Właśnie w DE nie znam jeszcze za bardzo języka jeśli chodzi o lekarzy i leki żeby się porozumieć. Ale najpierw zapytam endokrynologa gdzie można tu zrobić badania nasienia. Bo z tego co wiem to tu się nie płaci wszystko refunduje kasa chorych w naszym przypadku AOK. Tu nie ma laboratorium gdzie można iść zewnątrz i zrobić badania takie jakie się chce. Na wszystko chcą skierowanie i robią badania za darmo.

To popros lekarza o skierowanie dla partnera. A on mial juz kiedys badane nasienie?
Właśnie w DE nie znam jeszcze za bardzo języka jeśli chodzi o lekarzy i leki żeby się porozumieć. Ale najpierw zapytam endokrynologa gdzie można tu zrobić badania nasienia. Bo z tego co wiem to tu się nie płaci wszystko refunduje kasa chorych w naszym przypadku AOK. Tu nie ma laboratorium gdzie można iść zewnątrz i zrobić badania takie jakie się chce. Na wszystko chcą skierowanie i robią badania za darmo.

To popros lekarza o skierowanie dla partnera. A on mial juz kiedys badane nasienie?
Tak w Polsce. Tylko było opisane ile ma plemników ile żywych ile kiepskich ale już nie pamiętam. Te badania zostały w Polsce nie zabieralam ich ze sobą ale chciałabym zrobić szczegółowe z morfologia i przeciwplemnikowe żeby wszystko od A do Z było opisane.

To koniecznie sobie powtorzcie zdokladnoscia bo moj m robil ok 2 lat temu i teraz i roznica jest ogromna na plus i mysle ze ten fertilman mial na to wplyw:)
Tak w Polsce. Tylko było opisane ile ma plemników ile żywych ile kiepskich ale już nie pamiętam. Te badania zostały w Polsce nie zabieralam ich ze sobą ale chciałabym zrobić szczegółowe z morfologia i przeciwplemnikowe żeby wszystko od A do Z było opisane.

To koniecznie sobie powtorzcie zdokladnoscia bo moj m robil ok 2 lat temu i teraz i roznica jest ogromna na plus i mysle ze ten fertilman mial na to wplyw:)
Będę gadać myślę że Endo nie powinien robić problemu żeby dac skierowanie na badanie nasienia A jeśli powie że to gin musi to będę gadać z ginem na ten temat. Tu mają całkiem inne zasady i warunki i wogule.

reklama
Do góry