reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Meldujcie dziewczyny jak wyniki :)

Ja od godziny leze w wannie.. tylko dolewam gorącą wode co chwile.. czuje sie blogo.. tego bylo mi trzeba wlasnie [emoji173]

Janek postanowil wrocic do kraju.. ale w glosie slysze ze jest zalamany.. jesli nic sie nie zmieni jutro z samego rana rusza w trase.. az zal ze mam okres bo mam ochote go zgwalcic [emoji23] (sorka.. odbija mi od tej goracej wody juz chyba) [emoji23]

Dla tych zachwyconych moimi wlosami.. nie jest tak fantastycznie jak widac na zdjeciach.. staram sie to maskowac ile sie da.. bo w rzeczywistosci to naprawde dla mnie koszmar i powod strasznych kompleksow..
20190429_200541.jpeg

Kochana nie uważam żebyś miała się czegoś wstydzić. Może inna fryzura/ skrócenie włosów podbudawło by Cię ? Krótkie włosy np. Do ramion nie zmuszały by Cię do spinania w 'koka'. Wiem łatwo się mówi sama mam włosy za łopatki i każde podcinanie końcówek bardzo przeżywam.
Dla tych zachwyconych moimi wlosami.. nie jest tak fantastycznie jak widac na zdjeciach.. staram sie to maskowac ile sie da.. bo w rzeczywistosci to naprawde dla mnie koszmar i powod strasznych kompleksow..Zobacz załącznik 967336

Meldujcie dziewczyny jak wyniki :)

Ja od godziny leze w wannie.. tylko dolewam gorącą wode co chwile.. czuje sie blogo.. tego bylo mi trzeba wlasnie [emoji173]

Janek postanowil wrocic do kraju.. ale w glosie slysze ze jest zalamany.. jesli nic sie nie zmieni jutro z samego rana rusza w trase.. az zal ze mam okres bo mam ochote go zgwalcic [emoji23] (sorka.. odbija mi od tej goracej wody juz chyba) [emoji23]

Podziwiam, ja bym raczej nie zdecydowała się na kąpiel w wannie podczas okresu. :)

Dziewczyny z wiesiołkiem wcale nie jest tak, że trzeba brać od jakiegoś cyklu.

Wiesiołek to inaczej witamina, można ją przyjmować cały czas, po miesiącu przerwa na 2 tygodnie i znów powrót do brania. Sama brałam i wszystko jest ok. Ja miałam zalecane brać codziennie 3 tabletki przez miesiąc, później 2 tygodnie przerwa i znowu. :) więc nie musicie wcale brać od jakiegoś dnia cyklu...

reklama
Do góry