reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Kuracja min 90 dni jest przy regulacji cyklu i hormonow
No ale przy uregulowaniu cyklu i hormonów też można zajść w ciążę jak się bierze nie przerwanie 90 dni. I nawet jak zajdziesz w ciążę przy zażywania castagnusA to nie możesz odstawić gwałtownie tylko stopniowo ponieważ castagnus ma wpływ na obniżenie prolaktyny i nagle podstawienie tych ziołowych tabletek może spowodować wzrost prolaktyny A tym samym doprowadzić może do poronienia.

reklama
A ja Wam się muszę do czegoś przyznać. Za 5 dni @ A ja dziś nie wytrzymałam i zatestowałam. Miałam 5 testów i pomyślałam A nie zaszkodzi. Ból piersi niemożliwy od 9 dni. Boli podbrzusze i jajniki. Nigdy wcześniej oprócz 1 ciąży czegoś takiego nie czułam. Jednak na teście biel aż razila w oczy. Nawet gdybym była w ciąży, czy jest możliwe że na teście nie ma cienia cienia kreski A moje ciało tak reaguje ? Nie miałam nigdy problemów z hormonami dlatego to mnie zastanawia...

Prolaktyna nie może być ponad normę w ciąży ponieważ prowadzi to do poronienia. Ja poronilam w 6 tyg w 2013 roku wynik mojej prolaktyny prawie 40 byłam na bromergonie i spadł mi w ciągu 6 miesięcy do 2.0 i kazała odstawić. Rok już nie biorę prolaktyny i nie mam pojęcia czy mogła powtórnie się zwiekszyc

Boże ja nie wytrzymam do jutra chyba ha ha ha w dniu spodziewanej powinien już wyjść jak by była ciąża co, mimo ze czułość tylko 10 ?

reklama
Do góry