MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja stawiam na Castagnus wlasnie dla wyregulowania cyklu.. przy regulowaniu cyklu i hormonow mozna go brac nieprzerwanie.. przy staraniach do owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi jedna z dziewczyn napisała że jak nie wiesz kiedy jest owu to brać 14 dni po okresie i zrobić przerwę do krwawienia i znowu od 1dc brac14dniWyczytałam ze olej z wiesiolka sie bierze od 1dc do owulacji a ja mam nieregularne cykle i nigdy nie wiem kiedy ta owulacja sie pojawia to skad bede wiedziec kiedy zaprzestac? pomozcie jak wy bierzecie i czy wogole bierzecie?
Tak to się zazywa wiesiolka castagnus bierze się cały cykl kuracja trwa minimum 90dni.Ja stawiam na Castagnus wlasnie dla wyregulowania cyklu.. przy regulowaniu cyklu i hormonow mozna go brac nieprzerwanie.. przy staraniach do owulacji
Przy staraniach castagnus rowniez moze wywolac poronienieTak to się zazywa wiesiolka castagnus bierze się cały cykl kuracja trwa minimum 90dni.
Nie wiem tyle czytałam informacji i tego nie było o castagnusie. To właśnie przeczytałam że do owulacji tylko brać o wiesiolku. A przy castagnusie żeby była widoczna poprawa to trzeba brać nie przerwanie minimum 90 dni.Przy staraniach castagnus rowniez moze wywolac poronienie
Poprawa w cyklu wlasnie dlatego nieprzerwanie 3 miesiaceNie wiem tyle czytałam informacji i tego nie było o castagnusie. To właśnie przeczytałam że do owulacji tylko brać o wiesiolku. A przy castagnusie żeby była widoczna poprawa to trzeba brać nie przerwanie minimum 90 dni.