Podejście bojowe! Tak trzymajHej dziewczyny - u mnie dziś test biały więc decyzja lekarza - odstawiam leki i jak dostanę okres to zaczynam kolejny cykl do transferu i od 2dc biorę estrofem
reklama
Karolina_123
Fanka BB :)
Głowa do góry ja mam amh 0,43 i też miałam po stymulacji tylko 3 pęcherzyki i od początku lekarz nie widział ani jednego więcej. Przy punkcji okazało się, że udało się pobrać, aż 4 piękne cumulusy, ostatecznie udało się uzyskać 2 zarodki.32 lata, amh 0.9
Po stymulacji tylko 3 pęcherzyki
Strach ma wielkie oczy ja również miałam takie obawy i jak widać nie potrzebnie, bo uzyskałam aż 2 zarodki przy tak małej ilości komórek. Pamiętaj, że jakiś pęcherzyk mógł się schować i może okazać się, że pobiorą więcej. Kiedy punkcja?niby tak… ale jak czytam historie, że komuś z 14 pęcherzyków przeżyły 2 zarodki do transferu, to tracę nadzieję
Doktor na pierwszej wizycie widział 10, a teraz mówi że tylko 3 urosły…
Oj idzie idzieMyślę, że idzie to w dobrą stronę
Zobacz załącznik 1684516
Agunia1401
Moderator
Ja mam tak przedstawionu wynik. Ty masz mozaikę inna wada. To też o tym słyszałam mija ginekolog też mi to powiedziała. Widzisz pomyliłam ją mam 11 i 13 a mówiłam 13 i 14.A czy jest wiadomo czy to translokacja zrównoważona czy nie ?
Załączniki
penguinlicious
To ten doktor J.M. z Bociana?Hej..
Co do ureoplazmy..to dostaliśmy od gina Summamed x1 przez 7 dni.
To wszystko. No i stymulacja odwlecze się. Ja jednak chce mieć pewność przeleczenia, bo wywalić 20 tys ot tak to żadna sztuka.
Mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoże.
A i powiedział, że jak chce to mogę zrobić ponownie wymaz ale ze nie zaleca jakoś specjalnie.
Agunia1401
Moderator
@Karolina_123 gratulacje oby się kropek trzymał
Kasienkaol
spodziewałam się tego, ale jak nie my to kto tylko kobiety są w stanie to przetrwać wszystkoWdech wydech rollercoaster emocjonalny to niestety nieodłączny element tego procesu
anela92
Cześć dziewczyny, dzisiaj miałam wizytę przed rozpoczęciem procedury, jestem aktualnie w 18 dc, na jajniku mam jakąś torbiel, ale owulacja była I jest pęknięty pęcherzyk, endometrium 12 mm. Pani doktor pytała się mnie, czy miałam kiedyś torbiele, ale nie przypominam sobie tego. Dostałam rekovelle i przez 5 dni od rozpoczęcia następnego cyklu mam brać zastrzyki i 6 dnia po usg będzie decyzja, czy robimy punkcje. Ogólnie powiedziała, że nasienie męża jest słabe, natomiast moje AmH bardzo dobre (4.3 ng), mimo mojej obawy że za wysokie. Spróbujemy pierwsza procedurę i zobaczymy.
Czy któraś z Was zmagała się że słabym nasieniem przy in vitro i mimo to udało się wyhodować zdrowe zarodki, które potem zaowocowały zdrową ciąża? Trochę mam obawy przed tym wszystkim...
Czy któraś z Was zmagała się że słabym nasieniem przy in vitro i mimo to udało się wyhodować zdrowe zarodki, które potem zaowocowały zdrową ciąża? Trochę mam obawy przed tym wszystkim...
anyżowa
Myślę, że idzie to w dobrą stronę
Zobacz załącznik 1684516
A kiedy betka będzie?
reklama
morticia_adams
Generalnie z tego powodu (słabego nasienia) m.in. wykonuje się ivfCześć dziewczyny, dzisiaj miałam wizytę przed rozpoczęciem procedury, jestem aktualnie w 18 dc, na jajniku mam jakąś torbiel, ale owulacja była I jest pęknięty pęcherzyk, endometrium 12 mm. Pani doktor pytała się mnie, czy miałam kiedyś torbiele, ale nie przypominam sobie tego. Dostałam rekovelle i przez 5 dni od rozpoczęcia następnego cyklu mam brać zastrzyki i 6 dnia po usg będzie decyzja, czy robimy punkcje. Ogólnie powiedziała, że nasienie męża jest słabe, natomiast moje AmH bardzo dobre (4.3 ng), mimo mojej obawy że za wysokie. Spróbujemy pierwsza procedurę i zobaczymy.
Na instagramie i tiktoku jest dziewczyna annazbubu i u nich właśnie był problem ze słabym nasieniem męża. Zaszła w ciążę od razu w pierwszej procedurze Głowa do góry!