Czeka się około 4 tygodni.no na to wygląda…
I to rzeczywiście loteria totalna….
Zastanawiam się czego to jest wynikiem przy ivf, skoro naturalnie jest znacznie więcej zdrowych dzieci, a przy ivf okazuje się ze jest inaczej…
Ile czeka się na wyniki kariotypów?
reklama
Zielonooka_92
Zaciekawiona BB
32 lata, amh 0.9
Po stymulacji tylko 3 pęcherzyki
W uas to było koło 5-6 tygodniCzeka się około 4 tygodni.
Artemida90
Fanka BB :)
Hej dziewczyny - u mnie dziś test biały więc decyzja lekarza - odstawiam leki i jak dostanę okres to zaczynam kolejny cykl do transferu i od 2dc biorę estrofem
spekoppar_
Głowa do góry, jeszcze nie czas na smutki. Jakby nie było to są 3 pęcherzyki32 lata, amh 0.9
Kasienkaol
na stronie diagnostyki 14-24 dni ale nie wiem czy to to?W uas to było koło 5-6 tygodni
Kariotyp z limfocytów krwi obwodowej - badanie cytogenetyczne
Motylkowa!
Tak, to to. I pamiętaj że to badanie powinno się robić u obojga partnerów. I te 14-24 dni stawiam że robocze a nie kalendarzowe. Ja akurat robiłam w synevo (które wysyła do gyncentrum) rok temu jeszcze przed szałem programu i czekałam w miarę krótko bo trzy tygodnie.na stronie diagnostyki 14-24 dni ale nie wiem czy to to?
Kariotyp z limfocytów krwi obwodowej - badanie cytogenetyczne
Zielonooka_92
Zaciekawiona BB
niby tak… ale jak czytam historie, że komuś z 14 pęcherzyków przeżyły 2 zarodki do transferu, to tracę nadziejęGłowa do góry, jeszcze nie czas na smutki. Jakby nie było to są 3 pęcherzyki
Doktor na pierwszej wizycie widział 10, a teraz mówi że tylko 3 urosły…
reklama
spekoppar_
Ja wiem i rozumiem, ale nie przejmuj się na zapas.niby tak… ale jak czytam historie, że komuś z 14 pęcherzyków przeżyły 2 zarodki do transferu, to tracę nadzieję
Doktor na pierwszej wizycie widział 10, a teraz mówi że tylko 3 urosły…
Ile ludzi tyle różnych historii w necie i nie ma się tym co zbytnio sugerować.